Sx1 Müzik Seti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bLuENiGhTtr2005

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Müzik Seti
selam arkadaşlar.sx1 i müzik seti olarak kullanan var mı bilmiyorum fakat ben kullandığım için siz dostlarımla paylaşmak istedim.

4 sene önce bende sl45 vardı orjinal kulaklığın hoparlörlerini kesip stereo jack bağladım.bu sistem sx1 de de cok güzel oluyor zaten kulaklıklar aynı.ve bu kulaklığı ses sistemi, cd li oto teyibinin cd girişi,ampfi,ve cd girişi olan bütün müzik setlerinin girişlerine bağladığınız zaman telefondaki bütün mp3,wav,amr,mid,midi gibi bütün sesleri çok yüksek ve güzel bir şekilde dinleyebilirsiniz.ayrıca aramalarda da konuşabilirsiniz

turgay89

turgay89

Üye
kardes ben bu islerden pek anlamıorum ama ayrıntılı bir sekilde anlatırsanız yapabilirim.. neler yaptıgını kademe kademe anlatabilir misin?? sana zahmet..

bLuENiGhTtr2005

Üye
    Konu Sahibi
bu iş için lehimden iyi anlaman lazım çünkü içindeki ince teller zor lehim tutuyor.

gereken lehim makinası ve 1 adet stereo jack

kırmızı kablo şase altın sarısı olanlar ise artı uçlar

kırmızı uç jack ın şasesine lehimlenecek

artı uçlar ise sağ ve sol uçlara lehimlendimi işlem tamam

eğer yapamaz isen herhangi bir tv veya teyp tamircisine götür 5 dk. halleder.

bu işlemden sonra sana sadece sx1 in mp3 çalarını açım jack ı teyp,ses sistemi vs.cihaza bağlayıp

müzikleri dinlemek kalıyor başarılar arkadaş

turgay89

turgay89

Üye
peki usta jackı elektronikcilerden mi alıcam?? bi de ismi sadece jack die mi gecio?? lehimci yapar insallah yardımın icin tesekkurler..

bLuENiGhTtr2005

Üye
    Konu Sahibi
tamircide dahi bulunur kulaklığın hoparlör yerlerine stereo jack(okunuşu cak)bağlanacak diye tarif edersen
sana yardımcı olur

turgay89

turgay89

Üye
eywallah saolasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt