sx1.in 2. eli nekadar eder? yerine ne alam?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
sx1.in 2. eli nekadar eder? yerine ne alam?
bu hafta sonu büyük bir eziyetten kurtulup sx1imi satıyorum :) yani artık masanın üstündeyken saate bakmak için aldıımda donmuş bi telle karsılasmak istemiom hele bikere sabaha alarm kurmustum gece donmus zor yeriştik okula :d
neyse bende adam gibi bi tel kullanmak istiom artık bu hafta satıom sx1i 1 yıl garantisi devam edio faturalı garantili gözle görülür bi sorunu yok(derinlere inince sorun cokta anlamaz adam 2 dakkada :) yani temiz gibi ne kadara sataram ben bu aleti?
bide yeni tel olarak 3250 istiom hani şu en musicphone undan başka tavsiye ettiiniz bi model varmı?
işletim sistemsiz tel kullanmıom o yüzden s.e falan dimen bana (:

LionHeart

LionHeart

Üye
SX1 200 ytl civarı bir fiyata takas karşılığı alınabilir. Nokia 3250'den başka N80'i tavsiye ederim mademki senin için işletim sistemi çok önemli.

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
önemlide fiyatı cok be abi (:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
En fazla 175'e satabilirsin bence..

berkant10

berkant10

Üye
valla bizim buralarda çanakkale de 150 den fazla etmio ben de sx1 kullanıcısı olarak o yüzden satmıom idare edio ite kaka

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
evt hocalar ite kaka idare edioda artık itmekten sıkıldım (: alarm kurarken bile gece inşallah donmazda sabah kalkarım diyorum (: bide 6.1 in modası gecti artık yeni ciken hiçbişeyi desteklemiyor. kulaklık zaten bircoğumuzda olduğu gibi mefta bide çık tuşu kafası eserse basıyor .D
2.eli dahada düşmeden kurtuliym artık sanırım 3250 alcam müzik desen müzik işletim sistemi en son. kamera 2mp

LionHeart

LionHeart

Üye
o zaman tek kameralı tel istersen 3250. çift kameralı telefon istersen n70.

ocu77

ocu77

Üye
kardeş kullandığın fw den yada yüklediğin bir uygulamadan bile kaynaklanabilir bu donmalar..bende şuan Nurani arkadaşımızın yaptığı en son fw var ve saat gibi çalışıyor maşaallah..mesela wildskinz uygulaması yüklendiğinde çeşitli problemler çıkabiliyor...sana tavsiyem Nurani son veriyonu yükleyip sx1 in performansını bu şekilde bir daha gözden geçirmen...(tabii donanımsal bir sorun yok ise)

ben_daha_yeniyim

Üye
3250 917 Ytl Peeehh :(

ocu77

ocu77

Üye
ben_daha_yeniyim' Alıntı:
3250 917 Ytl Peeehh :(
acıyorum bende telefona dökülen paralara...yemiyoruz içmiyoruz son modelleri almaya çalışıyoruz..nasıl bir hastalık bu anlamadım..

ben_daha_yeniyim

Üye
ya arkadaşlar dardayım konu açtım yardımcı olabılırmısınız diye ama tık yok sayenizde çöp tenekesini boyluyacak tel :(

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
3250 917 ytl ha? iyimisin sen (:
piyasanın en kazıkcısı hepsiburadada bile fiyat

turkcell bayiinde fiyat 780 ytl

ben_daha_yeniyim

Üye
yok daha neler ben ne kazık atıcam daha gecen hafta aldı kuzenım 920 ytl ye

ben_daha_yeniyim

Üye
Piyasa Fiyatı400,00 € + KDV Bizde364,00 € + KDV 349,00 € + KDV Son 11 gün ! KDV Dahil833,94 YTL / 833.940.000 TL Havale ile808,92 YTL (%3 Havale İndirimi

koçum o senin dediğin havale indirimli ve 11 gün süresi var aldın aldın almadım alamadın :)

ayrıca kdv siz olmaz seni kandırıyorlar kdv dahil 833 ytl oda dedıgım gıbı 11 gunluk kampanya sadece 780 ytl hikaye

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
sana kazık atıyon diyen yok hoca ((:
sadece fiaytı 780 ytl bayiilerde hepsiburadadır kazıkcı olan ve orda bile fiyat 830 ytl
920 abartı olmus biraz ((:

ben_daha_yeniyim

Üye
780 se ben durmam koşar alırım şimdi kardeşim ama kaza gecırdım dısarı cıkmaam yasak kolum sargılı evdeyım parmak kopunca malum :(

ben cıkana kadar 500 duserse haber ver

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
yok ben anlatamıyorum...
daha etkili anlatmaya calısacğım gerekirse bunun için kurslara gideceğim.

ben ne yazmısım yazımda? hepsiburadada fiyat 833 ytl.. turkcell bayiinde 780 ytl.
şimdi bak tane tane anlatıyorum.
1.si turkcell bayii demek çarsı demektir sokak demektir mağaza demektir
2.si turkcell bayi garantilidir
3.KDV nin ne olduunu gayet iyi biliyorum mal değilim
4.sü hala inanmıyosan cık 1-2 mağazada sor
5.si yinede inanmıyosan gel beraber soralım
6.sı anlamıyosan yorum yazma

istersen soru cevap şeklinde anlatiym.
Soru:3250 917 ytl diilmi
cevap:hayır deil.hepsi burada kazıkcıdır orada bile 833 ytl.

soru:kac para?
cevap:hepsi buradada 833 dışarda piyasada garantili 780 ytl

soru: benim kuzenim nie 920ye aldı?
cevap: bilemeyeceğim..

soru: seni kandırıolar kdv dahil deildir ona ayrıca havalalelidr o. o kadar olmaz fiyatı dimi?
cevap: ben kdv nin havalenin ne olduunu biliorum ona göre arastırıorum.

soru: nasıl 780 olur yaa?
cevap: cık dısarda 1-2 yeri gez

soru: ben bişi anlamadım???
cevap: boşver bişi yazmıo zaten

bide bu koçum moçum laflarına uyuz olurum belirtiym kurtlar vadisi izleyen polatçıklarla doldu her yer zaten

ben_daha_yeniyim

Üye
o polatçıkları hatırlayan sen olduguna göre uyuz olunacak yani o saçma dizileri izleyen sen oluyorsun galiba 10 dakıkada agır abi rolune girdin bakıyorum.

bulursan tepe tepe kullan o fiyata dikkat et elinde kalmasın :)

ben_daha_yeniyim

Üye
KOMŞU KÖYÜN DELİSİ sen haklıdırsın belki orada delilere indirim yapıyorlardır zuhuhahahah :):):):):)

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
yukarda logout düğmesi var bassana bi bakiym basınca noluyo acaba?

hey allam kimle muhattap oluom yeni gelen arkadas mümkünse yazma benim actıım topice hadi git kırlarda dolas oyna...

bide cok kötü espri yapıyorsun onuda belirtiym zaten sonunda kendi yaptıın espriye yarılmanada bi anlam veremedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt