SX1 imizin Batarya Süresini %40 uzatan Cihaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jason

Üye
    Konu Sahibi
SX1 imizin Batarya Süresini %40 uzatan Cihaz
İnanması biraz zor ama 1 mm kalınlığında ve 4 gr ağırlığındaki bir bant size %30'a varan pil ömrü zamanı sağlayabilecek. Bu iddiaları dünyanın çeşitli yerlerinden web siteleride yaptıkları testler ile doğrulamakta hatta daha da iyi değerler alamaktalar. BatteryLife Activator elektrolit çözeltisinde boş gezinen iyonların görevlerini yapmasını sağlayacak şekilde imal edilmiş özel bir bant. Bu bantta havadaki iyonların 200-300 katı fazla yoğunlukta iyon bulunmakta ve şarj verimliliğini arttıracak etki sağlamakta. Bant ince ve ucuz olduğundan dolayı (yaklaşık #8364;10) ve yedi yıl boyunca etkisini göstereceğinden dolayı fiyat oldukça makul.

Test sonuçlarına göre Sony Ericsson P900 cep telefon normal kullanımda 36,7 saatten, 59,3 saate (%61). Yoğun kullanımda 6,3 saaten, 8,2 saate (%30) yükselmiş. Sadece 1,5 yıl kullanılmış Sony Vaio Notebook normal kullanımda 2,9 saatten 3,5 saate (%20). Ağır kullanımda 20 dakikadan, 40 dakikaya (%100) artış sağlamış. Bu testin yapıldığı adres XtremeComputing. Başka bir testte Qtek S100 akıllı telefonun pil ömrü 5 şarj ve deşarjdan sonra normal kullanımda 1380 dakika olan pil ömrü 2173 dakikaya çıkmış (%57,5). Şarj zamanı ise 192 dakikadan, 170 dakikaya düşmüş. (%11,5). Bu testte PDAPhone.ch sitesinde yapılmış.Başka testlerde iki yıllık bir iPaq 3950 %50'den fazla pil ömrü sağlamış ve Sony Ericsson T100 ise %31 artış göstermiş (testi yapan PcdeBolsa).

Uygulama olarak onlarca kez şarj etmek ve orta ömürlü pil en iyi sonucu vermekte. Diğer yandan kalın kaplama çerçevesi olan pillerde etkisi yok denecek kadar az olabiliyor. Cep telefonu, pda, walkman, mp3 player gibi ufak pillere sahip modeller için 50x35 mm'lik bir ürün bulunmakta pilin boyutlarından artanları kesebileceğiniz için ufak pilli cihazlarda artmalar olabilir ya da büyük pil boyutlu cihazlarda iki tane kullanmak gerekebiliyor. Etkinin görülebilmesi için ise pilin geniş yüzeyinin minimum %80 oranında kaplanması tavsiye ediliyor. Notebook için olan Activator ise 150x100 mm boyutlarında ve 40#8364; gibi bir fiyata satılması bekleniyor.

Sayfanın Linki :
:oke: :oke: 8)
 


taz_crash

taz_crash

Üye
once yaptıgın bu araştırmadan dolayı seni tebrik ederim ;;)
sanırım link kırık bi baksan iyi olur :hoho:
 

tt82

Üye
Bilgiyi bulup paylaşman güzel ancak sitede biraz araştırsaydın bunun yer aldığını bulabilirdin biraz daha dikkat lütfen..
 
DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
bravo bu bilgi için :artı: , ilginç bişi
ancak link kırık.ayfa açılmıyor :(
 

metintekin

Üye
bilgi için sağolll
 
Rahmi

Rahmi

Üye
link çalışıyor arkadaşlar.
 

jason

Üye
    Konu Sahibi
sizde sağolun millet ;;) :bravo: :maxicep: :D
 

ERKAHAN

Üye
link ölü
 

xxmen41

Üye
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt