Sx1 Ime DenedİĞİm Oyun Ve Programlar Sorunsuz Yükleyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Ime DenedİĞİm Oyun Ve Programlar Sorunsuz Yükleyin
Arkadaşlar Siemens Sx1imde denediğim en mühim ve gerekli programlar sorunsuzdur yükleyin!!!!!!
memnun kaldığım uyumlu oyun,program;ekleyin kullanın;
CameraFX: kullandığım bi program kalitesiz çekiyo ama değişik ifadeler yapabilyorsunuz hoşunuza gide bilir yükleyin derim,
Eti Camcoder:işte en sinir olduğum programlardan biri bazen sesli bazen sessiz çekiyo anlamadım ama maalesef bundan başka sınırsız video çeken program yok artkidişler,
S60_patch_for_store_messages_in_mmc: mesajları hafızaya atmaya yarayan program bir kez çalıştırın hata veriyo,bekleyin kendi kendine uygulama kapansın sonra bluetooth tan istediğiniz büyüklükte veriyi alın gönderin hafıza az demezfakat kartınızın büyüklüğü kadar tabiki lol,
ZipMan: sx1imizde açılmadık zip kalmasın ,bu uygulamayı kurun sonra zipli dosyaları sx1inizde açın bende hafızayı geçen dosyaları açarken hafıza az diyo ama ufakları açabiliyorum zip dosyası yapabiliyorum ve en önemlisi şifre koyabiliyorum(lol)
Simworks_AnitiVirus:bende tek çalışan anti virüs programı telefon hafızasına kuruyo,istediğiniz zaman aralığında virüsleri tarıyo fakat tararken telefon yavaşlıyo birkaç dakika süreliğine!
oyunlardan;
fatal arena:biraz yavaş çalışıyo ama bluetooth üzerinden değişik kapışmalar yapabileceğiniz bi oyun ben fazla ilerleyemedim tek adam açık ama değişik adamlarda var gibi gözüküyo kısacası bluetooth oyunu
anarcy boksu:bluetooth ve ilerlemeli boks gayet güzel 3d grafikler bi telefon için yükleyin oynayın;
locknloads60:silahlı ilerlemeli güzel bişey oynayın
dooom:dehşet bi oyun SX1 imde oynadığım en güzel oyunbitirdim oyunu mükemmel tek kelime ile bunu yükleyinderim eğer hafıza az filan derse telefon hafızasını karta yedekleyin sonra format atın oyunu yükleyin tekrar karttan geri yükleme yapın doomu oynayın!!!!
mau mau :pis yedili oyunu cr*ackli versiyonu biraz yavaş çalışıyodu ama yinede güzel
zip haline getirdim hepsi içinde yükleyin
linki:

şimdilik bu kadar gerekli olanları verdim ortam hareketlensin diye daha gelecek sonra yorumları ve geliştirme yöntemlerini unutmayalım lütfen,Sx1 için.
not:alıntıdır....

azun78

Üye
emeğine saglık. bir deneyelim

m-fe

Üye
Emeğine sağlık arkadaşım gerçekten güzel olmuş

batumalex

Üye
ya kardeşim buy msdriveyi yükleyincee programı açtığımız zaman msjları göremiyoruz nasıl hallolcak bu

ocu77

ocu77

Üye
kardeş msvdrivee dan dosyaları göremen.O program mmc nde mail diye folder oluşturur.Bundan sonra gelen msjlar e:ye gelir..bi dene file manager ile e: de system altında mail diye diye klasörü görüp gelen msjları ordanda görebiliyen gari...

eeee01ee

Üye
arkadaşlar sizden IME değiştirme prg için yardım istiyorum yurt dışından gelen bir telefon var ve ıme sorun oldu öneriler lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt