Sx1 I Yenileme Nurani&c2ip (sorunsuz Linkler)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luckyesref

luckyesref

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 I Yenileme Nurani&c2ip (sorunsuz Linkler)
Kill For You gibi fwlerde hafıza kartı çıkartamıyorsunuz ama bunda Hafıza kartı çıkartmak için hiçbir sıkıntı yok .

RESİMLİ ANLATIM

-SX1inizin şarjının tam olduğundan emin olun
-cep telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın
-telefonu joistiğe basılı tutarak açın
-donanım bulundu uyarısı gelecek yandaki dosyayı indirip sürücüyü kurun SX1 SÜRÜCÜSÜ
-nuraniyi indirin aşağıdaki linkten. Programı açtıktan sonra karşınıza böyle bir ekran gelecek

-E-Gold menüsünün altında core var onu silin
-Sağ alt köşede ******-config var onu seçin gelen ekran

-Seçenekleri aynen ekrandaki gibi yapın
-Şimdi START düğmesine basın

-Bittiğinde ekran alttaki gibi yeşil olacak

BUDA ESKİ AÇIKLAMA
----
ilk önce bu adresten sevgili sx1 sahibi nuraninin yaptığı firemwire ı indiriyoruz daha sora bu adresten wsmp adlı programı indiriyoruz en son olarak bu linkten dosyayı indiriyoruz. İlk önce nuraniyi açıyoruz sol üstten e-goldun altındaki coreyi kaldırıyoruz ve ****** configden "usb only"i seçiyoruz daha sonra wsmp.exe yi çalıştırıp load diyoruz trgenc.net.sxp adlı dosyayı seçiyoruz apply patch diyoruz. karşımıza all done çıkacak. daha sonra nuraniden starta basıyoruz. şarjınızın yarısından çok olmasına dikkat edin. nurani yeşil olunca güncelleme bitmiş demektir. şimdi sx1inizi açabilirsiniz.Ve sx1imizin yeni özellikleri;
-GELEN MESAJLARI HAFIZA KARTINA KAYIT EDEBİLME ÖZELLİĞİ
-Değiştirilebilir tema
-İşlemci hızı 120mhz den 150 mhzye çıkarıldı(denedim kesinlikle kusursuz çalışıyor ve hız artışı görülüyor)
-menüde son ikona geldikten sonra joyistiği aşağı iterseniz herhangibir değişim olmuyor normalde yamayı kurduktan ilk sıraya baştan geliyor
-arttırılmış ses(hoporlörlerin patlama tehlikesi yok az derecede artış var)
-menü ikonları değiştirildi
-mmc kartı hızlandırıldı
-ekran ve düğmelerin ışıkları arttırıldı
-duvar kağıdının etrafındaki can sıkıcı çizgiler kaldırıldı
-joyistik hızlandırıldı
-zil sesindeki yavaş artma efekti kaldırıldı
-program yüklendi ve tuşlar kilitli uyarısı kaldırıldı
-ekran görüntüsü alma
-açılıştaki göz yerine mclaren animasyonu hani şu özel üretim sx1lerde varya onlardan
-handsfree sorusu kaldırıldı
-install klasörü e ye taşındı
-Taskspy yüklendi
-calcium hesap makinesi
-Contactsmanager eklendi
-mapwiev eklendi
-dosya yöneticisi artık herşeyi gösterebiliyor
-seleq yüklendi
-joyistik yukarı itilince dosya yöneticisi açılıyor

Not: Tamamen alıntılır.Sadece Düzeltme yaptım.Henüz deneme fırsatım olmadı.
Hepimize Hayırlı olsun.

kmya

kmya

Üye
peki dostum yazılıma yamayı yapabiliyormusun bende hep hata veriyor

luckyesref

luckyesref

Üye
    Konu Sahibi
fw 15_003ü indiremedim o yüzden henüz deneyemedim.
denedikten sonra nasıl yapılacağını yazarım.

fox_serdar

Üye
arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız sevirnirim.ben nurani kurarkaen wsmp yi açtıktan sonra werilen dosyayı açıyorum fakat all done die bişi değil status:error old not found die bi yazı çıkıyo dolayısı ile yazılım atamıyorun ne yapmalıyım yardımcı olun...

cihatnuroglu

cihatnuroglu

Üye
baba sxp dosyasında kod eksikliği var hata veriyor haberin olsun onu bir düzelt saygılar

luckyesref

luckyesref

Üye
    Konu Sahibi
slm cihat az önce kontrol ettim bişey yoktu ama ne olur ne olmaz diye bende upload ettim.

luckyesref

luckyesref

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(fox_serdar &#064; Apr 17 2006, 02&#58;33 PM) [post=317736]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız sevirnirim.ben nurani kurarkaen wsmp yi açtıktan sonra werilen dosyayı açıyorum fakat all done die bişi değil status:error old not found die bi yazı çıkıyo dolayısı ile yazılım atamıyorun ne yapmalıyım yardımcı olun...
[/b][/quote]

Slm arkadaşım bende az önce denedim Statuste öyle yazıyor.Bende bunlar yazmasına rağmen Yükledim. telefon formatlanmamış gibi açıldı josytik yukarı basıldığında notepad aşağı basıldığında rehber yerine internet açılıyor. sxp dosyasında hata olduğunu düşünüyorum.

Size yardımcı olamadığım için denemediğim bir dosyayı paylaşıma açıp kötü sonuç alındığı için üzgünüm. başka forumlarda bu konuyu araştırıyorum.

Herkese iyi günler.

Sorunsuz bir şekilde yükleyen arkadaş varsa lütfen anlatsın.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
hala düzeltilmedimi bu versiyonlar bende yeni bir versiyon atacam ama sağlamsa&#33;&#33;&#33;&#33;

luckyesref

luckyesref

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(infazcı &#064; Apr 29 2006, 11&#58;04 PM) [post=325411]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hala düzeltilmedimi bu versiyonlar bende yeni bir versiyon atacam ama sağlamsa&#33;&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]

Slm arkadaşlar ben bu pacthli versiyonu beğenmedim.
telefonun kafasını karıştırdı. rehbere girmek için menüye girmeniz gerekiyor.
yüklemeseniz daha iyiolur.

iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt