Sx1 Genel Bİlgİler AraŞtirma SonuÇlari

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

radovex

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Genel Bİlgİler AraŞtirma SonuÇlari
1.) tuş takımı önce rahatsız ediyomuş 1 hafta sonra ise msj yazmak çok daha hızlı bir hal alıyomuş bunu 1 değil bir sürü kişi söylüyo.. yani alışınca hiçbir zorlupğu kalmıyomuş

2.) bunu tam bilmiyoum ama garanti dışı bıraksaydı millet harıl harıl firmwrae upgrade downgrade yapmazdı sanırım..

3.)programların (özellikle belli başlı) hepsi çalışıyo diye biliyorum..

4.)kullanım kılavuzu,cd, şarj aleti,kulaklık,USB data kablosu

5.)ekran görüntüsü hakkında pek bişi okumadım ama normalin üstünde imiş..

6.)2 saatte şarj oluyomuş..yada 1 saat 45 dakika falandır

7.)belki biliyosundur SX1 stereo ve kendiliğinden mp3 çalma özelliği var ve yine okuduklarıma göre söylüyorum ses kalitesi baya iyiymiş tabi stereo olmasınında katkısı vardır baya..

8.)valla okuduklarıma göre SX1 6600dan kafadan daha hızlı imiş.. açılışı ve işlem yapma hızı falan.. 130mhz texas instruments işlemci kullanıyo(kalite markadır bilenler bilir)

9.) işte benimde asıl merak ettiğim şey bu melodi manyağı olduğum için bunu bende sordum ayrıca denk geldi okumuştum.. melodi çalma kalitesi nokialardan falan daha iyiymiş.. daha güzel çalıyomuş..

10.) symbianlı,büyük ekran bi telefon almaya karar verdim ve 6600 ı kafadan sildim.. nedenmi herkesin elinde görmekten bıktım (ayrıcalıklı olma hastalığım yok ama) ayrıca telefon çok şişman görünüyo ve okuduklarıma göre işlem yapma hızı yavaşmış ve açılışı 20 saniyeyi buluyomuş.. 7610 desen o da pahalı bende araştırdım ve 6600dan çoğu yönden daha iyi olan SX1 buldum ve kaç gündür türkçe ve ingilizce forumlarda SX1 i araştırıyorum ve herkes gerçekten çok memnun,baya büyük bi hayran kitlesi var

ayrıca hem 6600 hemde SX1 kullananlar genellikle SX1 tavsiye ediyo 6600 tavsiye edenler ise nokiadan şaşmayanlar oluyo..

sonuçta kesinlikle tercih SX1 olmalı çünkü 6600,SX1 tavsiyesinde tavsiye edilen %90 SX1 oluyo.. yani kullanıpta memnun olmayan insan sayısı gerçekten az..
------------------------------------------------------------------------------------------
:megafon:

luckyesref

luckyesref

Üye
Katılıyorum Sana.
Forever Sx1

onuer007

onuer007

Üye
aynen bende katılıyorum.!

aLli_28

aLli_28

Üye
bende katılıyorum dostum.
Bir Sx1 alabilseydim faha çok katılacaktım ama....

__Midas__

__Midas__

Üye
ya sx1 kulanmak istiyorum ama temizini bulmak çok zor malum servise gidip sağlam dönen sx1 artık sakat bir sx1 oluyor...

onuer007

onuer007

Üye
__Midas__' Alıntı:
ya sx1 kulanmak istiyorum ama temizini bulmak çok zor malum servise gidip sağlam dönen sx1 artık sakat bir sx1 oluyor...
dostum bende servıse gıtmemiş tertemiz siyah sx1 ve tum aksesuarları ve başarı guvencesınde daha 10 ay garantısı olan bır telefon var almak ıstıyorsan detayları görüşebiliriz

aLli_28

aLli_28

Üye
onuer007' Alıntı:
dostum bende servıse gıtmemiş tertemiz siyah sx1 ve tum aksesuarları ve başarı guvencesınde daha 10 ay garantısı olan bır telefon var almak ıstıyorsan detayları görüşebiliriz

ne kadar istiyorsun?

onuer007

onuer007

Üye
özel mesajını beklıorum

hackerly

hackerly

Üye
arkadaşlar sx1 bir yaşam tarzıdır :D

onuer007

onuer007

Üye
hangınıze verıcem teli ?

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
ne oluyor yahu bu sx1 6000 kavgası nerden çıktı sırf tip olarak biraz benziyor diyemi karşılaştırma çok saçma ve gereksiz niye başka telefonlarla karşılaştırılmıyor mesela e398,k700.p800,p900 serisi vb.......

luckyesref

luckyesref

Üye
infazcı' Alıntı:
ne oluyor yahu bu sx1 6000 kavgası nerden çıktı sırf tip olarak biraz benziyor diyemi karşılaştırma çok saçma ve gereksiz niye başka telefonlarla karşılaştırılmıyor mesela e398,k700.p800,p900 serisi vb.......

Sx1 ve 6600 kavgası Cimbom-Fener kavgasına döndü :box: . Yıllar sonra bile konuşulur :)
Sx1=Cimbom(Ucuz ve S6.1 ruhu var :) )
6600=Fener(Pahalı ve Radyosu Yok(Bu sene Kupası Yok) )

En büyük BJK=Motorola Dyna-Tec(Piyasanın En eskisi)Fotosu için Anasayfasında var.Bi bakın.

Not:Tamamen Benim Yorumumdur.Katılmayan Arkadaşlar Olacaktır elbet.Herkesin Görüşüne Saygım vardır.Karşımdakinden de aynısını beklerim.

onuer007

onuer007

Üye
ben katılıyorum !

onuer007

onuer007

Üye
ama Beşiktaşa atılan taş hariç

luckyesref

luckyesref

Üye
onuer007' Alıntı:
ama Beşiktaşa atılan taş hariç

Taş atmadım En eski olduğumuzu Belirttim.

HİÇBİRİ YOKKEN BİZ VARDIK

onuer007

onuer007

Üye
luckyesref' Alıntı:
Taş atmadım En eski olduğumuzu Belirttim.

HİÇBİRİ YOKKEN BİZ VARDIK
ona katılırım ama yınede bıraz ezıklık sezılmiş araya!
:D

luckyesref

luckyesref

Üye
onuer007' Alıntı:
ona katılırım ama yınede bıraz ezıklık sezılmiş araya!
:D

Napıyım Başka Telefon bulamadım :huhu:

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
kupa kartalı beşiktaşlıları 18 temmuzda inönüye tayfurun JÜBİLESİNE bekliyoruz.......

Nick_Otin

Üye
sx1 diyorum.... ustumdekınınde dedıgını anlamadım ...oper lar op lar bakın buraya....:hayir:

luckyesref

luckyesref

Üye
Nick_Otin' Alıntı:
sx1 diyorum.... ustumdekınınde dedıgını anlamadım ...oper lar op lar bakın buraya....:hayir:

Konu Beşiktaşa Dönünce İnfazcı arkadaş Tayfur'un Jübilesinin 18 Temmuzda Olduğunu hatırlattı ve bizi İnönü Stadyumuna Davet etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt