SX1 ' e nasıl tema yapılır (bilenler varsa)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmya

kmya

Üye
    Konu Sahibi
SX1 ' e nasıl tema yapılır (bilenler varsa)
sevgili arkadaşlar (özellikle cmert kardeşim) tema yapımını tam olarak bi anlatırsanız çook sevinirim hem bizde böylece kendi temalarımızı yapıp paylaşabiliriz
ben tema resimlerini yapıyorum ama sis dosyası haline getiremiyorum.yani telefona yollayıp kurduğum zaman telefon kapatıyorum tekrar açılmıyor formatlamak zorunda kalıyorum.
sis dosyası haline getirmeyi anlatırsanız çooook memnun olurum ve memnun olacak biçok arkadaşımızda olacaktır.
birde duvar kağıdının kenarlarındaki boşluğu nasıl kaldırıyorsunuz

şimdiden teşekkür ediyorum kolay gelsin...:bira:

radovex

Üye
walla ya çok iyi bir konu açmıssın bilen varsa kendi temamızı kendimiz yapalım:::

onuer007

onuer007

Üye
evet bencede roce cmet bılıyor ogrenmıs bızlede paylaşşınlar!

onuer007

onuer007

Üye
yani rica emir diil :)

hackerly

hackerly

Üye
ben de sx1 thema maker diye bir program var onla yapıyorum ama ekranın yanın da 1pixellik bir boşluk kalıyor bu yüzden buraa koymuyorum en ii program yine cmerttedir saygılarımla

ocu77

ocu77

Üye
arkadaşlar ben tema yapmak için mbm whizard isminde bir prodan yararlanıyorum vede fazlasıyla işimi görüyor.Ekstradan microsoft office picture manager vede paintten resmi çalışabileceğim çözünürlüğe getirmek ve renk doygunluğu ile kontrast ayarlarını yapmada yararlanıyorum.Dikkat etmeniz gereken şey tema olarak seçeceğiniz resimlerin çözünürlükleri; mesela eidpic.mbm olarak atayacağınız resmin çözünürlüğü 176*68,backgroundimage.mbm in 176*132,splashscreen.mbm in 176*208 olmalı.startup.mbm için 12 tane resim gerekiyor ama bunda önemli olan bu resimler animasyon olacağı için birbirini takip eden resimler olmalı..Resimler bmp uzantılı olmalı.. Eidpic.mbm de 176*68 çözünürlükteki resimden 4 adet yapıp birde 176*12 piksellik bar (çubuk) bmp ile proda eidpic.mbm oluşturuyorsunuz.Yani eidpic.mbm de 5 adet bmp dosya olması gerekiyor.Splashscreen.mbm de tek resim yeterli.Startup.mbm içinse 12 resim gerekli.Backgroundimage.mbm için 2 bmp gerekli.1.si 176*132 lik seçtiğiniz resim.2.side 143*101 piksel çözünürlükteki herhangibir bmp dosyası (boş beyaz bir resim bile olabilir)..bu iki resmide mbm whizard ile birleştirip backgroundimage.mbm i oluşturuyoruz.Tabii hepsi bu kadar diil.Tema olayı biraz kapsamlı bir olaydır..
siz mbm whizard ile işe bi başlayın ben burdan program desteğini yaparım..:good:

roce

roce

Üye
Arkadaşlar bu tema yapımı için mbm_tool diye bir program war. Bunu sizin için upload ettim. Aynen ocu77 arkadaşımızın anlattığu biçimde yapıcaksınız. Size kolay gelsin. Buyrun...

kmya

kmya

Üye
    Konu Sahibi
çooook sağolun arkadaşlar bende biran önce öğrenim farklı bişeyler kaparsam en kısa zamanda paylaşıcam....
saygılarımla....

kmya

kmya

Üye
    Konu Sahibi
birde sis dosyası haline getirmeyi anlatırsanız ben sis dosyası yapıyorum programı tele kurup restart yapıyorum ama tel bidaha açılmıyo :) tekrar format herşey baştan.. onuda anlatabilirseniz çoook sevinirim kolay gelsin..

ocu77

ocu77

Üye
önce istersen n4 upgrade versionu yükle bide öyle bakalım..bende sis uzantılı tema oluşturdum vede tele yükledim kaldırdım hiçbir problem olmadı.:good:

kmya

kmya

Üye
    Konu Sahibi
tamam bi denerim sağol

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
ÖcÜ Sana Resİm Yollasam Bana Tema Olarak Atarmisin???

ocu77

ocu77

Üye
infazcı' Alıntı:
ÖcÜ Sana Resİm Yollasam Bana Tema Olarak Atarmisin???
n4 yüklüyse sis uzantılıda yaparım şekil olur..salla resimleri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt