sx1 den sonra YENİ SX2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

perfectlover

Üye
radovex' Alıntı:
kARTAL siemens de calısan arkedasımın söylediği bilgilere göre yeni siemens sx2 cıkacak.

sx1 tasarımlı fakat tuştakımı normal ekran boyutu daha büyük.

bana bukadar söyleiler:good:

Arkadaşın senle kafa bulmuş herhalde. SX2 diye bir telefon olmayacak maalesef. Hepimizin bildiği gibi Nokia, Symbian işletim sisteminin tamamını satın aldı. Bu şu anlama geliyor: Siemens artık Symbian işletim sistemine sahip bir telefon üretemez. O zaman da Sx2 diye bir telefon olursa (ki olmayacak) ne yazık ki SX1'i aratır bize. Muhtemelen arkadaşın başka bir modeli bu isimle sana anlatmaya çalışmış.

denizyalcin

denizyalcin

Üye
perfectlover' Alıntı:
Arkadaşın senle kafa bulmuş herhalde. SX2 diye bir telefon olmayacak maalesef. Hepimizin bildiği gibi Nokia, Symbian işletim sisteminin tamamını satın aldı. Bu şu anlama geliyor: Siemens artık Symbian işletim sistemine sahip bir telefon üretemez. O zaman da Sx2 diye bir telefon olursa (ki olmayacak) ne yazık ki SX1'i aratır bize. Muhtemelen arkadaşın başka bir modeli bu isimle sana anlatmaya çalışmış.
kardeş o zaman sony ericsson nasıl p990 ı üretti???onda da symbian var...

BOSCH

BOSCH

Üye
karizma61' Alıntı:
ya sen bir kuruşunu vermezsen verme.ben sx1 imi 1 senedir kullanıyom ALLAHA ŞÜKÜR İSTEDİĞİM TELİDE ALABİLİRİM AMA ALMIYOM ÇÜNKÜ SX1 BİR EFSANE...SEN BİR KURUŞUNU ALDA SİMİT AL
tamam koçum kızma :ehe:
ben simit alacağım
sanada tavsiyem
paranı yoyma git simit al
sonra zor bulursun :ehe:

radovex

Üye
    Konu Sahibi
Sen Dalga Mi GeÇİyosun V.İ.p

BOSCH

BOSCH

Üye
radovex' Alıntı:
Sen Dalga Mi GeÇİyosun V.İ.p
ne dalgası ?
arkadaş ne kadar ciddiyse bende o kadar ciddiyim
adam sx1 i mükemmel ötesi yaptı
bunuda mümkün kılmak için
bizede simit satın almak düştü (1 kuruşa)
ama ben o simiti ona sattım (1 kuruşa)
dalga buysa
e diyecek bişeyim yok :ehe:

onuer007

onuer007

Üye
denizyalcin' Alıntı:
kardeş o zaman sony ericsson nasıl p990 ı üretti???onda da symbian var...
o series uiq
bu ise series 60
lütfen karıştırmayalım birbirine

karides

Üye
Benim bildiğim kadarıyla symbian işletim sistemi, başlı başına bir ingiliz şirketi olarak kuruldu. Bu şirketin %60 hissesi kurucu (ve telefon üreticilerinden bağımsız olan) şirketin iken, % 40'lık bölümde de telefon şirketlerinin payı vardı. Bu şirketin (% 40'lık bölümün) her zaman en önemli hissedarı da NOKIA oldu. Ancak, şirkettte (özellike samsung, siemens... gibi) diğer telefon şirketlerin de hissesinin olduğunu hatırlıyorum ben. NOKIA daha sonra kurucu olun şirketten %60 hissesinin tamamını aldı ve böylece şirketin hemen hemen tamamına sahip oldu. Ancak bu durum, örneğin SAMSUNG'un symbian işletim sisteminden faydalanamayacağı anlamına da gelmeyecek tabi. Zira, küçük te olsa bu işletim sisteminin geliştirilmesinde kendi hissesi olacak.

ibonline

ibonline

Üye
arkadaşlar siemens bu yapar sabır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt