Sx1 De Ucuz Internet Olmuyo...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CentilBoy

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 De Ucuz Internet Olmuyo...
Slm;
Elimde eskiden Nokia 3230 vardı. Turkcell den de Avea danda gprs ayarlarında erişim noktası olarak "internet" yazardım. Hem nette hemde msn de çok ucuza dolaşırdım. 60Kb dataya 1 kontur giderdi. Bunun symbia işletim sisteminin bir özellği olduğu söyleniyordu. Şimdi ise elimde Sx1 var. Bunda da aynı işletim sistemi olmasına karşın, bundada erişim noktasını "internet" yapınca gprs ye hiç başlanamiyom. msn de ise 10Kb ye 1 kontur gidiyo. erişim noktasını wap yapıncada çok pahali. internet yapınca ise hiç girmiyo. anlamadım ben bu işten bişey.
Kısacası avea veya turkcell hattım ile bu Sx1 de 60kb ı 1 konture girme durumum olur m. olursa nasil bir ayar yapmam lazım.
Teşk. slm

Zero

Zero

Üye
"internet" bağlantı noktasını yeniden düzenleyin ve adres bölümüne herhangi bir wap adresi yazın (örneğin http://wap.maxicep.com ) Yanlış hatırlamıyorsam adres girilmediğinde Telefonun kendi tarayıcısında "internet" erişim noktası gözükmüyor. Ancak Opera gibi alternatif tarayıcılarda kullanılabilir..

Bağlantı adı : turkcell internet (bazı telefonlar bu isimle bağlanabiliyor)
erişim noktası(apn) : internet
kullanıcı adı : yok
şifre : yok

CentilBoy

Üye
    Konu Sahibi
Slm;
dediklerinizi yaptim ama maalesef sonuç aynı. agile ile msn ye 10 dakk abağlı kadım. hiç mesajlaşmadiğim halde 4 kontur falan gitti. internete ise zaten hiç girmiyo apn "internet" yazılı iken.

ossie_0666

Üye
la aman bırakı şu veri chat met yalan 6600 telefonum var turbo msn kullanıyorum turkcell internet paketi aldım nerden alınıy diyosanız
arkadaşlar ben 2 mb lık her ay alıyorum 25 kontore turbo msnden giriyorum 1 kez açıyorum 5 saat herkezle konuşuyorum baya bi konuşmuştum 5 saatte 500 kb gitti 1,50 kb daha vardı çok güzel bi program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt