Swype

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Swype
Arkadaşlar swype a güncelleme gelmiş dedi yazı yazarken sonra bir daha sürükleyememeye başladım çözümü varmı sürüklüyorum ve iz öylece kalıyor

muratgn

Üye
aynı sorun bende de oldu kardeşim benim s60v5.. bende benzer bir konu açtım

Enola19

Üye
herkesin aynı anda gitti :ağlarım:
bu nasıl iş lan :vur

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Ben a girmeyi deniycem bakalım nolcak

tempestshine

tempestshine

Üye
Foruma eklerler yakında.Oradan güncellersiniz.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ama baya bi can sıkmaya başladı teli kapatıp açınca bi harf yazıyorum ve güncelleme var diyo

cemoko19

Üye
forum dailymobile de var ama üye olamadım :@

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Foruma eklerler yakında.Oradan güncellersiniz.

çıkmadıki eklensin

- - - Eklendi - - -

Çözümü şu telefonun tarihini geri alacaksınız ama buna değmez o zaman tarayıcı ikide bir hata veriyor süresi geçmiş sertifika falan

Enola19

Üye
daily mobile daki dosyayı indirdim oda aynı hatayı veriyor yeni sürüm çıkana kadar sürünmeye devam.
Hem mağazaya hemde beta labs'a yorum yazın

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
ben nokiayı aradım swype ı kendilerinin üretmediğini söylediler bunun hakkında vir şey yapamayız dediler

muratgn

Üye
daily mobile'dekini ben de indirdim sertifika hatası veriyor direk

- - - Eklendi - - -

kardeşler ben problemi çözdüm. şöyle ki, telefonun tarihini 25.11.2011'e alırsan program çalışıyor. ama ben tarihin geri olmasını istemediğim için tekrar şimdiki tarihe aldım ve çalışmıyor haliyle şimdiki tarihte. çözüm isteyen varsa bunu deneyebilir çalışıyor bu yöntem..​

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bir swypemiz vardo o da gitti iyimi

serinaga

serinaga

Üye
Tüuuuııı kahretsin yaa, işte symbian'ın yokolmaya başladığının çanları çalmaya başlada arkadaşlar, gazamız mübarek olsun. Lumia 920 yolları göründü artık ...

serinaga

serinaga

Üye
Ben yükledim arkadaşlar, gerçekten işe yaradı. Eski sürümü ve varsa dil dosyasını kaldırıp linkteki arkadaşın verdiği dosyayı kurun önce, sonra isterseniz dil dosyasını tekrar yükleyin, işlem tamamdır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt