Swype ICS mod ve swype güncelleme hatasız sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

furkitare

furkitare

Üye
Bir bilgi vereyim arkadaslar ICS mod için dillerden tieng viet dilini secmeniz gerekmektedir..

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Bir bilgi vereyim arkadaslar ICS mod için dillerden tieng viet dilini secmeniz gerekmektedir..

yükleme yapınca otomatik seçiyor zaten değiştirmek isterseniz dil değiştirmeniz yeterli

cemokka

Üye
hacklenmemiş n500 için çözüm varmı acaba?

achambo

achambo

Üye
hacklenmemiş n500 için çözüm varmı acaba?

sadece swype yüklersin diğerini yükliyemezsin ilk klavye kalır ama hack yap bence ben de 1-2 ay korkmuştum sonra baktım olacak gibi değil hackledim ve artık hacksiz kullanmak zor oluyo:)

bu arada aklıma bir fikir geldi ics modu siscontets ile açsak telefonu depolamada bağlayıp dosyaları yerine atsak olmaz mı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
sadece swype yüklersin diğerini yükliyemezsin ilk klavye kalır ama hack yap bence ben de 1-2 ay korkmuştum sonra baktım olacak gibi değil hackledim ve artık hacksiz kullanmak zor oluyo:)

bu arada aklıma bir fikir geldi ics modu siscontets ile açsak telefonu depolamada bağlayıp dosyaları yerine atsak olmaz mı

deneyip sonucu yazabilirsin :)

rcnk

Üye
abi bende tieng viet seçili gelmiyo seçmeye çalışıyorum seçiyorum yazı yazmaya çalışınca tr olmuş oluyo

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
abi bende tieng viet seçili gelmiyo seçmeye çalışıyorum seçiyorum yazı yazmaya çalışınca tr olmuş oluyo

bilemiyorum uygulamayı silip tekrar yukle düzelebilir

rcnk

Üye
denedim olmuyor

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Teşekkürler ellerinize sağlık arkadaşlar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Dili ingilizce bile değil :) neden türkçe yapmıyorlar yada ingilizce her neyse :hmmm

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
achambo

achambo

Üye
bir şey sorucam buna kelime ekleniyor ya onun eklendiği yer var mı varsa neresi ona göre kelime eklicem de çok iyi olur aslında

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

alexkara

Üye
Emeğine sağlık / çok çok güzel olmuş. tşk.:)

• Beğen
tayfun14

tayfun14

Üye
Güzel ama biraz yavaş dili TÜRKÇE ye çevirince eski haline dönüyor Baidu input deneyen warmı ? hız konusunda

• Beğen

Üst Alt