Swisscom: Nokia Amber+GDR2 Temmuz sonunda geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Swisscom: Nokia Amber+GDR2 Temmuz sonunda geliyor

Swiscom canlı destek hattının verdigi bilgiye göre Nokia Amber ve GDR2 güncellemeleri Temmuz ayı sonunda kullanılabilir olacak. Bakalım ülkemizde de aynı tarihlerde yayinlanıcak mı?

• Beğen
Tepkiler: alperen kutuk, n000k, kamuraN021 ve 1 kişi daha

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,senden çok güzel haberler almaya başladık yine:)

ÖEY

ÖEY

Üye
E, orada Temmuz sonuysa işte bize de gelmesi bir iki haftayı bulsa o zaman Ağustos'un ikinci haftası söylentisi doğru demektir. Haber için teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
E, orada Temmuz sonuysa işte bize de gelmesi bir iki haftayı bulsa o zaman Ağustos'un ikinci haftası söylentisi doğru demektir. Haber için teşekkürler.

Aralık ayında yayınlanan GDR1 güncellemesi dunyada ile aynı anda bizde de yayınlanmıştı:hmmm

komando04

komando04

Üye
haber için teşekkürler abi

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

nanotex

nanotex

Üye
swisscom kim?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Teşekkürler :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum. :oke:

n000k

n000k

Üye
Umarız abi.dedikleri doğru çıkar:oke:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bana geç geldi biraz :(

dakamon

dakamon

Üye
Valla bende hemen hemen aynı anda almıştım millet. Bence gecikmez öyle 2 hafta falan belki 2 3 bilemedin 4 gün gecikir.

- - - Eklendi - - -

O da sıraya koyarlar sırada gerideysek olur

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Aralık ayında yayınlanan GDR1 güncellemesi dunyada ile aynı anda bizde de yayınlanmıştı:hmmm

üstad merakımdan soruyorum, GDR1 ne gibi yenilikler getirdi size? o zamana kadar nelerden mahrum kaldınız? çünkü ben telefonu yeni aldığım günü hemen güncelleme yaptığım için gelen yenilikleri farketmedim hiç :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben bu günlerde bekliyordum ama biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan bugün yarın gelir derken ay sonuna kalması üzücü

dakamon

dakamon

Üye
üstad merakımdan soruyorum, GDR1 ne gibi yenilikler getirdi size? o zamana kadar nelerden mahrum kaldınız? çünkü ben telefonu yeni aldığım günü hemen güncelleme yaptığım için gelen yenilikleri farketmedim hiç :)

Valla sistem iyileştirmeleri vardı galiba. Çok eskide kaldığı için hatırlamıyorum. :hmmm

skynet

Üye

braayn

braayn

Üye
Haber için tşkler.

Üst Alt