KayraBey Üye Konu Sahibi tubixxx' Alıntı: baklaım olcakmı Genişletmek için tıkla ... Olur deneyin.Ben kullanıyorum sorun yok.
petrof Üye Türkçe karakterleri nasıl gizleyeceğiz - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Türkçe harfler kapatılabiliyor. Bence en iyi klavye uygulaması... Genişletmek için tıkla ... nasıl ayarlar gelişmiş de öyle bir seçenek yok - - - Eklendi - - - 4) Türkçe karakterleri görmek istemiyorsanız ayarlar/gelişmiş bölümüne girin ve yabancı karakterler kısmındaki kutucuğu işaretleyin ÖYLbir kutucuk yok
Türkçe karakterleri nasıl gizleyeceğiz - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Türkçe harfler kapatılabiliyor. Bence en iyi klavye uygulaması... Genişletmek için tıkla ... nasıl ayarlar gelişmiş de öyle bir seçenek yok - - - Eklendi - - - 4) Türkçe karakterleri görmek istemiyorsanız ayarlar/gelişmiş bölümüne girin ve yabancı karakterler kısmındaki kutucuğu işaretleyin ÖYLbir kutucuk yok
KayraBey Üye Konu Sahibi faikcyln58' Alıntı: cok guzel paylasim tesekkurler... Genişletmek için tıkla ... 4qilli' Alıntı: Çok Teşekkürler =) Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
faikcyln58' Alıntı: cok guzel paylasim tesekkurler... Genişletmek için tıkla ... 4qilli' Alıntı: Çok Teşekkürler =) Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
KayraBey Üye Konu Sahibi furgsan' Alıntı: tesekkürler Genişletmek için tıkla ... imilhan' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
furgsan' Alıntı: tesekkürler Genişletmek için tıkla ... imilhan' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
Larock Üye arkadaslar', bu uygulamayi guvenebilir miyiz. marketten indirmedigimiz icin keyloger falan ilistirilmis olabilir mi dersiniz?
arkadaslar', bu uygulamayi guvenebilir miyiz. marketten indirmedigimiz icin keyloger falan ilistirilmis olabilir mi dersiniz?
salda15 Üye Larock' Alıntı: arkadaslar', bu uygulamayi guvenebilir miyiz. marketten indirmedigimiz icin keyloger falan ilistirilmis olabilir mi dersiniz? Genişletmek için tıkla ... ona bakarsan market uygulamaların da bile virüsler var. Ben 6 aydır kullanıyorum sıkıntı olmadı. zaten akıllı cihazlar da hesap no kart bilgileri falan taşımak şifreleri kayıt etmek cahillik..
Larock' Alıntı: arkadaslar', bu uygulamayi guvenebilir miyiz. marketten indirmedigimiz icin keyloger falan ilistirilmis olabilir mi dersiniz? Genişletmek için tıkla ... ona bakarsan market uygulamaların da bile virüsler var. Ben 6 aydır kullanıyorum sıkıntı olmadı. zaten akıllı cihazlar da hesap no kart bilgileri falan taşımak şifreleri kayıt etmek cahillik..
KayraBey Üye Konu Sahibi Uygulama güvenlidir. Zaten satışlardan bir servet kazanmışlar. Böyle şeylerle uğraşmazlar.
FeLonieS Üye Güzel bir klavye programı. Şahsen TouchPal keyboard'ı tercih ederim. Daha kullanışlı geliyor, paylaşım için teşekkürler.
Güzel bir klavye programı. Şahsen TouchPal keyboard'ı tercih ederim. Daha kullanışlı geliyor, paylaşım için teşekkürler.
KayraBey Üye Konu Sahibi FeLonieS' Alıntı: Güzel bir klavye programı. Şahsen TouchPal keyboard'ı tercih ederim. Daha kullanışlı geliyor, paylaşım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ...
FeLonieS' Alıntı: Güzel bir klavye programı. Şahsen TouchPal keyboard'ı tercih ederim. Daha kullanışlı geliyor, paylaşım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ...