.swf(flash) destekli güzel bi duvar kağıdı 3110c ve .swf destekleyen teller için

Sponsorlu Bağlantılar

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
.swf(flash) destekli güzel bi duvar kağıdı 3110c ve .swf destekleyen teller için
.swf formatlı temayı telefona atın seçeneklerden flash içeriğini kullandan duvar kağıdı yapın.

Bu arada saate göre deiştiğini fark ediceksiniz..:oke::P:

• Beğen
Tepkiler: cimobmlu_53, Iqt ve 1467

TaTToO

Üye
dostum eline saglık bu sekılde saate göre degısen duvar kagıdı veya tema varsa baska ekleyebılırmısın özellıkle benım ıstedıgım samsung e840 ta bır tane duvar kagıdı var camıılı saate göre gece camının ısıkları yanıyor bu duvar kagıdını bulabılırmısın cok tesekkur ederım sımdıden

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Tesekkurler ...

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
Tesekkurler

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
dostum eline saglık bu sekılde saate göre degısen duvar kagıdı veya tema varsa baska ekleyebılırmısın özellıkle benım ıstedıgım samsung e840 ta bır tane duvar kagıdı var camıılı saate göre gece camının ısıkları yanıyor bu duvar kagıdını bulabılırmısın cok tesekkur ederım sımdıden

kardeş onu bende aradım ama bulamadım bulabilirsem emin oll eklerim ayrıca swf dosyaları deiştirip bu resimleri felan gene saate göre deiştirmek mümkün şuan onlarla uğraşıorum ama bi sonuca varabilirmiyim bilmiorum sen aramaya devam ett;)

Bu arada teşekkür eden arkadaşlar sizler saolun;) beğendiysenize mutlu...

TaTToO

Üye
tmm kardeşim bende arıyorum bulursam bende eklerim

degerli43

degerli43

Üye
sağol

TaTToO

Üye
dostum bulamadınmı daha

dreamsboy

dreamsboy

Üye
Teşekkürler

TaTToO

Üye
tmm kardeşim saolsın bende araştırıyorum bulursam ekliycem takipteyim

süperismail

süperismail

Üye
teşekkürler

TaTToO

Üye
yok yok yok yaaa nerden bulacaz bunun gibi tema yada arkplan :(((((((

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
yok yok yok yaaa nerden bulacaz bunun gibi tema yada arkplan :(((((((

Bilmiorum bunuda zaten tesadüfen buldum:( Samsung D900i lerdeki gibi Ortaköy Camii ve böle gece li gündüzlü tema bulsam çok hoş olur ama yok:(:(

TaTToO

Üye
aynen kardeşim yaaa bende araştırıyorum yok yok yok nasıl bir temadır arkaplandır bu böyle yaa

MAXİBUĞRA

Üye
güzel miş miş miş miş

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
saol

.::ZuZu::.

.::ZuZu::.

Üye
Ellerin dert görmesin ;)

Üst Alt