Swf dosyalarını ekran koruyucu yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

xbetterx

xbetterx

Üye
    Konu Sahibi
Swf dosyalarını ekran koruyucu yapmak
Arkadaşlar bu konuyu tam olarak nereye açacağımı bilmiyorum ancak destek sorunlar vs. yazdığı için buraya açmayı uygun gördüm.
Sorum şöyle swf dosyalarımızı [dijital saat vb.] telefonumuzda ekran koruyucu yapabiliyormuyuz ? Eğer ki yapabiliyorsak ne tür bir programa ihtiyacımız var ? Yada bu tür programlara ihtiyaç var mı ?
Örneğin şöyle bir flash saat çalışması;

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: memet9218

venusutarit

venusutarit

Üye
Olsa bile bu bataryanı çabuk bitirir

ßurçiN

ßurçiN

Üye
bildiğim kadarı ile olmuyor:bilmem:

xbetterx

xbetterx

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yok mu bu konu hakkında bildikleriniz :S Cidden çok makbule geçicek

xbetterx

xbetterx

Üye
    Konu Sahibi
Araştırmaya devam ediyorum ama hala bulamadım ;S illaki vardır böyle birşey

soner1133

Üye
iki yada üç saatir buradayım ve sonderece memnunum 6120 kullanıyorum aradıgım programları bir kaçını buldum kurdum çalıştı programların sonunda os9 yazanlar oldu sisler çalışmıyor sağlıklı düşüğnen beyinlere minnettarım selam

xbetterx

xbetterx

Üye
    Konu Sahibi
Benim sorduğum, araştırdığım olayla ilgili bu yazdıklarının ne alakası var anlamadım :S

Furky0615

Furky0615

Üye
saolasın

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeş olmasa ne olacak ya!!! Bi dijital saatmi kurtaracak seni....:pro:

derbeder52

derbeder52

Üye
boş ver kardeş kafayı takmış saate:zong:

yasirarslan

yasirarslan

Üye
6233te oluyor

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşım senin için bu programı buldum ama şu anda masa üstü bilgisayarımda!! O yüzden 1 yada 2 gün bekleticem seni!!! Kendine ii bak Dostça kal!!!:pro:
______________________________________________________________________SEVGİLER!!!

VANOS

VANOS

Üye
Flash Player Var

luupuus

luupuus

Üye
salla itsin çokmu önemli:oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Wallahi hocam ben 2 senedir n73 me kullanıyorum hiç böyle bir program duymadım ve görmedim swf dosyalarını anca flash dan açabiliyorsun fakat bir tane saat vardı onu sisx olarak kuruyorsun ardından temalarım güç tasarrufu bolumunden onu secıyorsun sonra saat kocaman oluyor gusel bir seydi bulursam eklerim bays:oke:

venusutarit

venusutarit

Üye
Bence mesele saat çalıştırmak değil bir şeyi isteyip yapabilmek yoksa saat olsa ne olur olmasa ne olur

asaf_asaf

asaf_asaf

Üye

bu isini gorur canim

vehbiakaltun

vehbiakaltun

Üye
Arkadaşım senin için bu programı buldum ama şu anda masa üstü bilgisayarımda!! O yüzden 1 yada 2 gün bekleticem seni!!! Kendine ii bak Dostça kal!!!:pro:
______________________________________________________________________SEVGİLER!!!

YA BU TURKİYE YAZISINI NASIL YAZDINIZ BAN PROĞRAMINI GÖNDERE BİLİRMİSİNİZ.TEŞEKÜRLER [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

YA BU TURKİYE YAZISINI NASIL YAZDINIZ BAN PROĞRAMINI GÖNDERE BİLİRMİSİNİZ.TEŞEKÜRLER [email protected]
teşekür ederim emeye sayğılar.........

proğramı nasıl indire bilirim link varmı varsa göndere bilirmisin sana zahmet

Üst Alt