swf dosyaları boyutunu piksel olarak değiştir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kun agüero

kun agüero

Üye
    Konu Sahibi
swf dosyaları boyutunu piksel olarak değiştir
selam elimde bisürü swf uzantılı animasyonlar var 6300 telefonumda tam ekran açmak istiyorum ama 240x320 boyutunda değil nasıl pikselini 240x320 yapabilirim

• Beğen
Tepkiler: mertkaradereli

Ozan

Ozan

Admin
Normal şartlarda bir animasyon uygulama bilgisi gerekli ancak size şunu tavsiye edebilirim SWF dosyayı önce Video formatına dilediginiz boyutta ufaltarak çevirin, daha sonra bu videoyu tekrar SWF ye çevirin böylece istediginiz olmus olur .

Size lazım olan uygulama
SWF to Video Converter
Video to SWF Converter

Moyea SWF to Video Converter

infazci_19

infazci_19

Üye
Normal şartlarda bir animasyon uygulama bilgisi gerekli ancak size şunu tavsiye edebilirim SWF dosyayı önce Video formatına dilediginiz boyutta ufaltarak çevirin, daha sonra bu videoyu tekrar SWF ye çevirin böylece istediginiz olmus olur .

Size lazım olan uygulama
SWF to Video Converter
Video to SWF Converter

Moyea SWF to Video Converter
Arkadaşım iyi demişsinde swf sadece animasyon değilki bende bi kaç proğram ve oyunuda var telefonda kullandğım onları video yapalım desek ne oyun özelliği kalır nede proğrm hepsi gider o yüzden başka bi bildiğin yöntem warsa paylaşırmısın ??

levent484

levent484

Üye
macromediaflash var swf dosyası oluşturup boyutunu istediğin gibi ayarlarsın. istersen dersleride eklerim

karlosk

Üye
levent484 :macromediaflash var swf dosyası oluşturup boyutunu istediğin gibi ayarlarsın. istersen dersleride eklerim
ya ben o programı idirdim ama becermedim 'swf dosyaları boyutunu piksel olarak değiştir' bu konuda yardımcı olabilir misiniz(320x240 açevirmek istiyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt