Telefonum Temizdi . Farketmez Sonuçta Yeni Bir TElefon Oldu (:maalesef mainboard (mb) swap edilmiş ... Keşke teli değişselerdi ...
----------Eklendi @ 18:18:39 ---------- Yazıldı @ 18:17:50 ----------
Telefonum Temizdi . Farketmez Sonuçta Yeni Bir TElefon Oldu (:
Öylede artık oviden yada telden telefonuna yazılım yükleyemeyeceksin örneğin belle geldiğinde yükleyemeyeceksin sadece flash ile yükleme şansın olacak.
Teleservice Gönderirim Yine .Buda bir Hata .Teleservice Gönderirim Yine .
Hata değil.Anakartı değişen telefonların ürün kodu değiştiği için o ürün kodlarına güncelleme çıkmıyor.
Servise gönderirsen en fazla yazılımı yükler geri yollarlar.Kendin hiçbir şekilde bundan sonra ovi üzerinden yazılım yükleyemezsin.
Hata değil.Anakartı değişen telefonların ürün kodu değiştiği için o ürün kodlarına güncelleme çıkmıyor.
Servise gönderirsen en fazla yazılımı yükler geri yollarlar.Kendin hiçbir şekilde bundan sonra ovi üzerinden yazılım yükleyemezsin.
Oda nawifirmden yükler.
Yukarıyı okursan flash haricinde yükleyemezsin yazdım zaten.
tamam gördüm yani tekrar etmemin nedeni çok büyük bir problem değil.büyütmeye gerek yok![]()
Geçenlerde bir arkadaşın anakartını değiştirdiler.Sonra telefon başka bir sorun yaptı başka bir servise götürdü verdi telefonun garantisi yok imei kayıtlı değil dediler.
Anakart değişen telefonun İmei de değişiyor ancak genpa değiştirdiği imei kaydını yapmamış bu yüzden garanti gözükmüyor faturadaki imei ilede tel uyuşmuyor.
Bayağı bir uğraştı elindeki kağıtlarla diğer servise gitti falan 1 ayda anca imei kaydını yaptılar.
ilginçGeçenlerde bir arkadaşın anakartını değiştirdiler.Sonra telefon başka bir sorun yaptı başka bir servise götürdü verdi telefonun garantisi yok imei kayıtlı değil dediler.
Anakart değişen telefonun İmei de değişiyor ancak genpa değiştirdiği imei kaydını yapmamış bu yüzden garanti gözükmüyor faturadaki imei ilede tel uyuşmuyor.
Bayağı bir uğraştı elindeki kağıtlarla diğer servise gitti falan 1 ayda anca imei kaydını yaptılar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSitesinde Telefonum Gözüküyor Sorun Yok![]()

Asarty aynı sorun bendede çıktı bende yollamıştım . Geldiğinde direk teli çıkarttım başka bişi yapmadım . Şimdi bu yazıyı okuyunca direk teleservise kağıdındaki bütün yazıyı okudum .meğersem bendede swap mb yazıyomuş. sen içini ferah tut. annanın 2.güncllnmesini ovi suiteden yaptım . eğer belleyi yükleyemessem nokia teli değiştrmesi için garantiye yolarım. sorun çıkarırlarsa tüketici hak diye bişi var