Swap MB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Swap MB
[h=6]Telefonu 3G Sorunundan Dolayı Servise Göndermiştim Bugün Teleservisden Baktım.
Yapılan İşlemler : Telefonunuz degistirilmistir (SWAP MB)
Telefonmu Değişti Yoksa Ana Kartmı Bilgisi Olan Varmı
[/h]

PriZm

PriZm

Üye
Anakart değişmiş sanırım.

Swap MotherBoard

Dostnametr

Üye
Anakartsa çok kötü :S Anakartı değişen telefona güncelleme çıkmıyor.

serinaga

serinaga

Üye
maalesef mainboard (mb) swap edilmiş ... Keşke teli değişselerdi ...

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 18:18:39 ---------- Yazıldı @ 18:17:50 ----------

maalesef mainboard (mb) swap edilmiş ... Keşke teli değişselerdi ...
Telefonum Temizdi . Farketmez Sonuçta Yeni Bir TElefon Oldu (:

Dostnametr

Üye

----------Eklendi @ 18:18:39 ---------- Yazıldı @ 18:17:50 ----------

Telefonum Temizdi . Farketmez Sonuçta Yeni Bir TElefon Oldu (:

Öylede artık oviden yada telden telefonuna yazılım yükleyemeyeceksin örneğin belle geldiğinde yükleyemeyeceksin sadece flash ile yükleme şansın olacak.

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Öylede artık oviden yada telden telefonuna yazılım yükleyemeyeceksin örneğin belle geldiğinde yükleyemeyeceksin sadece flash ile yükleme şansın olacak.

Buda bir Hata . :) Teleservice Gönderirim Yine .

Dostnametr

Üye
Buda bir Hata . :) Teleservice Gönderirim Yine .

Hata değil.Anakartı değişen telefonların ürün kodu değiştiği için o ürün kodlarına güncelleme çıkmıyor.
Servise gönderirsen en fazla yazılımı yükler geri yollarlar.Kendin hiçbir şekilde bundan sonra ovi üzerinden yazılım yükleyemezsin.

PriZm

PriZm

Üye
Hata değil.Anakartı değişen telefonların ürün kodu değiştiği için o ürün kodlarına güncelleme çıkmıyor.
Servise gönderirsen en fazla yazılımı yükler geri yollarlar.Kendin hiçbir şekilde bundan sonra ovi üzerinden yazılım yükleyemezsin.

Oda nawifirmden yükler.

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi

İlk kez Senden Duyuyorum Böyle Bir Şey. Bekliyip Görecez

Dostnametr

Üye
tamam gördüm yani tekrar etmemin nedeni çok büyük bir problem değil.büyütmeye gerek yok ;)

Geçenlerde bir arkadaşın anakartını değiştirdiler.Sonra telefon başka bir sorun yaptı başka bir servise götürdü verdi telefonun garantisi yok imei kayıtlı değil dediler.
Anakart değişen telefonun İmei de değişiyor ancak genpa değiştirdiği imei kaydını yapmamış bu yüzden garanti gözükmüyor faturadaki imei ilede tel uyuşmuyor.

Bayağı bir uğraştı elindeki kağıtlarla diğer servise gitti falan 1 ayda anca imei kaydını yaptılar.

PriZm

PriZm

Üye
Geçenlerde bir arkadaşın anakartını değiştirdiler.Sonra telefon başka bir sorun yaptı başka bir servise götürdü verdi telefonun garantisi yok imei kayıtlı değil dediler.
Anakart değişen telefonun İmei de değişiyor ancak genpa değiştirdiği imei kaydını yapmamış bu yüzden garanti gözükmüyor faturadaki imei ilede tel uyuşmuyor.

Bayağı bir uğraştı elindeki kağıtlarla diğer servise gitti falan 1 ayda anca imei kaydını yaptılar.
:hmmm ilginç

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi

Sitesinde Telefonum Gözüküyor Sorun Yok ;)

Dostnametr

Üye
Sitesinde Telefonum Gözüküyor Sorun Yok ;)

Yok sorun olmaz zaten genel olarak ancak başımıza gelen bir olaydan bahsettim.
Ayriyetten telefonun zaten orda gözükür telefonun servisten geldikten sonra başka bir imei si olacak önemli olan onun gözükmesi :)

• Beğen
Tepkiler: n000k

enes_x

Üye
Asarty aynı sorun bendede çıktı bende yollamıştım . Geldiğinde direk teli çıkarttım başka bişi yapmadım . Şimdi bu yazıyı okuyunca direk teleservise kağıdındaki bütün yazıyı okudum .meğersem bendede swap mb yazıyomuş. sen içini ferah tut. annanın 2.güncllnmesini ovi suiteden yaptım . eğer belleyi yükleyemessem nokia teli değiştrmesi için garantiye yolarım. sorun çıkarırlarsa tüketici hak diye bişi var

AsaRTy

AsaRTy

Üye
    Konu Sahibi
Asarty aynı sorun bendede çıktı bende yollamıştım . Geldiğinde direk teli çıkarttım başka bişi yapmadım . Şimdi bu yazıyı okuyunca direk teleservise kağıdındaki bütün yazıyı okudum .meğersem bendede swap mb yazıyomuş. sen içini ferah tut. annanın 2.güncllnmesini ovi suiteden yaptım . eğer belleyi yükleyemessem nokia teli değiştrmesi için garantiye yolarım. sorun çıkarırlarsa tüketici hak diye bişi var

Telefonum Daha Gelmedi Bende Bekliyorum İnşallah Hiç Sorun Yaşamam . Bu Teknoloji Konusunda Bir Bahtsızlıktır Bende Başını Almış Gidiyor. Bilgisayar Aldım Aldığımın 2.haftası Servise gitti.
6300 Telefonum vardı Oda aynı şekilde 3 4 Defa Servise Gitti Artık Sorun Yaşamak İstemiyorum Ya. Bilgilendirmen İçin Teşekkür Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt