Svg Uzantılı İkon Nasıl Düzenlenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
online ı boşverin orda fazla bişey yapamıyosunuz tabi ne yapmak istediğinizi bilmiyorum ama o çok fazla basit, adobe illustrator cs5 mükemmel kalite svg ye her türlü işkenceyi yapabilirsin :) ama boyutu çok büyük 1 küsür gb :)

1.84 gb.İndir indir bitmez.Önerin için sağol abi.onuda deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye

1.84 gb.İndir indir bitmez.Önerin için sağol abi.onuda deneyeceğim.

rica ederim kardeş ben dün yabancı bi torent sitesinden indirdim 45 dk da indi :) şimdi avkon için pil yapıyorum boyutunun hakkını fazlasıyla weriyor :)

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
5 saat dedi.indirmek için ben en iyisi bunu yarın deneyeyim.o indirirken bende gezerim :)

akinorta

Üye
inkscape daha basit kullanımlı, adobe çok profesyonel yeni başladıysan hiç tavsiye etmem, photosohopa benziyor gibi duruyor ama epey uzak sen inkscape yi dene bence 35 MB, buyur link:

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
inkscape daha basit kullanımlı, adobe çok profesyonel yeni başladıysan hiç tavsiye etmem, photosohopa benziyor gibi duruyor ama epey uzak sen inkscape yi dene bence 35 MB, buyur link:

tahmini indirme süresi 5 dakika.bunu de denerim.

najanaja

najanaja

Üye
açıkçası bendeki inkscape de bi sorun var ama çözemedim kaydet diyorum svg yi bütün bi sayfa olarak kaydediyo yani sadece ikonu kaydetmiyo çözemedim yaptığım svg ler telde yılık yamuk göründü hep :) ben o yüzden adobe yi indirdim artı profesyonelliğe gerek bile yok bence, birazcık ingilizcen varsa işlemler çok kolay ben pro deilim ama ilk avkon pilimi yapmak 5 dk mı almadı :) gayet kolay bi pro. ve kalite kokuyor :) bence torentten indir gitsin kardeş en fazla 1 saatini alır.

akinorta

Üye
inkscape de dosya >> özelliklerden ikonun boyutlarını ayarlamak önemli çünkü gördüğümüz sayfa boyutu ikonun boyutu olmuyor her zaman. Ayrıca nokia ikonlarının boyutlarının 60 kb i geçmemesini istiyor çünkü o zaman telefon düzgün görüntüleyemiyor.

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Akinorta teşekkürler.Najanaja abi sanada teşekkürler.İki programı da indirdim.İkisi de gayet kullanışlı :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi

e iyi inmiş hani biri 5 saat biri 5 dk dı :) anlamadığım inscape 35 mb falan nasıl 40 dk da iniyo baya bi yavaş inmiş :)

ilk baş 5 dk dedi.sonra birden 40 dakika oldu.diğerinide dediğin gibi torrent den indirdim

TheMadness

TheMadness

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu değil mi? Çizim yapmıyor sgs3te. Dolphin HD kullanıyorum

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt