Susuz Yıkayan çamaşır Makinesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Susuz Yıkayan çamaşır Makinesi
Daily Mail gazetesinin haberine göre, Uzak Doğulu bir grup bilimadamı suya ve deterjana ihtiyaç duymayan bir çamaşır makinesi icat etti. Çamaşır makinasının çalışma mantığı kimyasal çözümlemeye dayanıyor.
27 Aralık 2005 11:25
<div align="center"> </div>
Singapur Ulusal Üniversitesi&#8217;den Gabriel Tan ve Wendy Chua tarafından protipi hazırlanan çamaşır makinesinin daha şimdiden Elektrolux firmasının dikkatini çekmeyi başardığını yazan gazete, Airwash adlı makinenin en önemli özelliğinin çamaşırları temiz ve kuru olarak çıkartması olduğunu yazdı.

Kirli çamaşırlara negatif iyon molekülleriyle dolu havanın püskürtülmesiyle çalışan makine, bu şekilde kirleri bir araya getirip, bakterileri etkisizleştiriyor ve kokuyu ortadan kaldırıyor. Bu duruma ek olarak hiç bir şekilde su kullanılmadığı için deri ve süet gibi kuru temizleme gerektiren giysilerin de temizlenmesini sağlayan yeni çamaşır makinesi ayrıca kurutma makinesini de devre dışı bırakıyor.
 


abuvice

abuvice

Üye
Daha neler göreceğiz bakalım..
 

jöly

Üye
akşam haberlerde görmüştüm güzel bir çalışma
bilgi için teşekkürler haberci
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İlginç
 

Langmiur

Üye
harika bişey bu kurutma zıkkımından yırtıyoruz
 

damadada

Üye
şaşırtıcı zaten bubılım
denen sey hep
şaşrıtıyor
insanları
ama bunada alışacagız
umarım
haberınıze tesekkurler ederım
selametle..........serkan
 

tofy

Üye
bu çok ilginç ama nasıl olacak kuru temizleme biile kimyasal malzeme kullanıyo çoğu zaman??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt