LG'den yeni bir dev daha F1443KDS7 BIG-IN Çamaşır Makinesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
LG'den yeni bir dev daha F1443KDS7 BIG-IN Çamaşır Makinesi

Dünya'nın standart boyutta 11 Kg kapasiteli ilk çamaşır makinesi

LG F1443KDS, 11 Kg yıkama kapasitesiyle standart boyutta Dünya'nın en büyük hacimli çamaşır makinesi olma özelliği taşıyor. 6 farklı elde yıkama hareketini canlandırabilen 10 yıl garantili DirectDrive motor teknolojisine sahip olan Big-In, A+++ enerji sınıfıyla aynı zamanda çevre dostu.

6 Motion

Dünyada ilk defa LG tarafından geliştirilen 6 motion direct drive motoru kullanıcılarına en iyi performansını sunuyor. Dövme (kırışık azaltma), filtreleme (eşit yıkama), hassas çevirme (sessiz yıkama), döndürme (normal yıkama), çitileme (leke çıkarma) ve çalkalama (hassas yıkama) modlarıyla daha verimli, daha sessiz ve daha az titreşen çamaşır makineleri ile tanışın.

Direct Drive Motor

Eşsiz Direct Drive Sistemi ile daha sessiz, daha az titreşimli ve daha az enerji tüketen bir çamaşır makinesine sahip olabilirsiniz.

Antialerjik Yıkama

Giysileriniz üzerindeki akar, hayvan tüyü, polen gibi alerjenler homojen sıcaklık dağılımı, yüksek sıcaklıktaki su ve başka makinelerde olmayan buharlı yıkama özelliği ile giysilerinizden derinlemesine arındırılır. Anti alerjik yıkamanın başarılı sonuç verdiği BAF (İngiliz Allerji kurumu) tarafından onaylanmıştır.

Standart ebatlarda 11 Kg Kapasite

Rakip ürünlerle aynı dış boyutlara sahip olan LG Bigin, çarpıcı bir biçimde daha fazla iç hacim sunuyor. Inverter Direct Drive™ teknolojisinin yanı sıra, yepyeni bir titreşim azaltma sistemi ve sabit bir dış kabinle desteklenen makine, standart kabin içerisinde 11kg çamasır yıkayabiliyor. Bu sayede, en az sevilen ev isleri arasında yer alan çamasır yıkamanın sıklığını azaltıyor. Kullanıcılar battaniye gibi ağır ve büyük eşyalarını çok daha kolay bir biçimde yıkayabiliyor.

Buharlı Tazeleme

20 dakikada buhar yardımıyla tüm kıyafetlerinizin üzerindeki istenmeyen koku ve tozlardan kurtulabilirsiniz.

Buharlı Yıkama

Buharlı yıkama ile sadece su ile değil su ve buhar karışımı ile çamaşırlarınızı yıkarsınız. Böylece daha canlı renkler ve daha az yıpranmış kıyafetler giyebilirsiniz.

(Alıntı yapılmıştır.)

technoshark

technoshark

Üye
çamaşır makinası konusunda bilgim olmaması beni üzdü açıkcası, bilgim olsa bayanlar belkide daha da çok etkilenebilirdiler :) kaç kg yıkamalı,kaç programlı vs vs.. tabiki şakaydı :)

güzel bir ürüne benziyor bilgilendirme için teşekkürler...

fiyatı hakkında bilginiz varmıdır ? bugünlerde olmasada yakın zamanda bir makina alma ihtiyacı duyacağım.

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
eh artık erkeklerde bu tip ürünlere ilgi duymaya başladı...evlilik, yalnız yaşama vs. :) ince eleyip sık dokumak lazım hem kaliteli hem de çok pahalı olmayan bir ürün bulmak zor ne de olsa. fiyat olarak sahip olduğu özelliklere ve garanti süresine bakılırsa gayet makul. üstelik 11 kg yıkaması ilklerden biri sonucta. yorgan, battaniye gibi zaruri ürünlerin temizlık olayı hep dert olmuştur hanımlara. ona verdiğiniz kuru temizleme parasını bir hatırlayın :) şu anda satışı tam olarak başlamamış olsada sanırım 2050 TL civarında olacakmış.

technoshark

technoshark

Üye
ya tamam arayana neden sıkıştırıyorsunuz ki evlilik , yanlız yaşama olayını.. ben mutluyum :) evliliği felanda şimdilik düşünmüyorumda, konuyada katma bea :)) yüreğim burkuldu :P

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
bir gün herkes evliliği tadacaktır :)))))) hahahah şaka bir yana burkulmasın yüreğin sadece evlilik değil elbet...ailenle yaşıyorsan annene güzel bir doğum günü, anneler günü vs hediyesi alabilirsin. düşününce telefon fiyatına denk gelen bir rakam...eminim ki annen çok sevinir sende battaniyene sarılır mışıl mışıl uyursun kış aylarında :)))))

technoshark

technoshark

Üye
:D :D :D :D kış aylarında battaniyeye sarılırsın olayını anlamadım ama kurcalamakta istemiyorum açıkcası ... :))))))))))))))

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
hani 11 kg. hani rahatlıkla battaniye, yorgan yıkanıyor kuru temızlemeye o kadar para bayılmana gerek kalmıyor. hanı sen annene alıyorsun bu makıneden annende battanıyenı yıkıyor pırıl pırıl oluyor sende sarılıp yatıyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
teknik servis konusunda bilginiz varmıdır ? nasıllardır .. bildiğim kadarıyla iyiler ama bir arıza olduğunda ben nasıl anlatıcam onlara.. ne gibi bir arıza olduğunu ?

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
o konuda teknik servisleri farklı bir anlayışta :) arıza durumunda servisi arayıp makinenin verdiği sinyal sesini dinletiyorsunuz telefonda. onlarda farkı arızalar için çeşitleri olan sinyali dinleyip arızayı tespit ediyor ve temkinli bir şekilde geliyorlar evinize. şayet arıza evde giderilecek gibiyse hemen halledip yapıyorlar. böylece eskiden olduğu gibi önce arıza tespite gelip tamir sırasına sokmuyorlar sizi. zamandan tasarruf yani.

technoshark

technoshark

Üye
arızayı telefondan nasıl tespit ediyorlarmış ? merak ettimm bilginiz varmı :S

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi makinenin arıza çeşitleri için farklı sinyal sesleri tanımlanmış. o sesi telefonda teknik servis elemanına dinletmeniz yeterli oluıyor. onlarda her ihtimale karşı yedek parça vs ile temkinli bir şekilde evinizde ziyaret ediyorlar sizi.

technoshark

technoshark

Üye
ALLAH ALLAH bana biraz tuhaf geldi yaa.. sesi telefondan dinleme olayı .... enteresan bir ilke imza atmışlar .... tebrik ediyorum :) ama hala aklımda nasıl oluyorda dinliyecek sormak geliyor :D merak ettim yaa napayım :d

technoblue

technoblue

Üye
yok artık be. lg uzaktan yardım olayını smartphone dan sonra çamaşır makinesine de mi taşıdı. adamlar aştılar resmen yaa.

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
:))) evet cep telefonlarında verdikleri kusursuz satış sonrası destek olayını burayada taşımışlar. hataya göre tanımlanan sinyal sesi açıkça duyulmakta yani telefon ahizesini yaklaştırdığınızda ses kolaylıkla karşı tarafa ulaşmakta sayın technoshark :)

technoshark

technoshark

Üye
gerçekten dikkatimi çekti ilginç bir olay... şaşırmadım değil yani.. birde tuhaf geldi böyle birşey duymadım görmediğim için.. merak etmemde doğaldır. faydalı bilgi için teşekkür ederim.

fireman87

fireman87

Üye
LG son senelerde ileri teknoloji açısından büyük işlere imza attı, ben daha önce lg'yi bu kadar iyi bilmezdim ama simdi telefonunu almaya karar verdim resmen ( optimus black ) :ehe Böyle devam ederse iyi olacak..

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
LG nedense türkiye'de hakkettiği pazar payını elde edemedi ancak dünyada oyle değil çok tercih edilen ve güven duyulan bir marka... ama eminim ki son teknoloji ürünleri ile kısa zamanda oturucaktır en başa. sadece ürünlerinin kalitesi değil, fiyatı ve satış sonrası sağladığı destek ile rakiplerini çok çok geride bırakacaktır. beyaz eşyadan cep telefonuna kadar geniş ürün yelpazesi ve yenilikleri ile kendine büyük bir yer edineceğini düşünüyorum.

----------Eklendi @ 12:19:00 ---------- Yazıldı @ 12:13:54 ----------

LG son senelerde ileri teknoloji açısından büyük işlere imza attı, ben daha önce lg'yi bu kadar iyi bilmezdim ama simdi telefonunu almaya karar verdim resmen ( optimus black ) :ehe Böyle devam ederse iyi olacak..

optimus black gerçekten çok başarılı bir telefon... kısa sürede bu kadar meraklısı oldu :) ama gerçekten piyasaya bakıp diğer markalarla karşılaştırdığında bu kadar özelliğin olduğu bir smartphonenin uygun bir fiyata sahip olması şaşılacak bir durum.

technoshark

technoshark

Üye
evet Optimus black gerçekten güzel

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
@dolgona alınca haber et olur mu? :)

fireman87

fireman87

Üye
optimus black'i aldım gibi bişey su anda.. Fiyatı 800 liraya düşmüş direk yapışıcam :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt