Surface windowsRT 26EKİM'de geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Surface windowsRT 26EKİM'de geliyor

Microsoft un mobil sektorde soz sahibi olabilmek icin verdigi emeklerin bir sonucu da surface tablet olmuştu.
Fiyatlandirmasi konusu bir cok spekulasyon ortaya stilmiş acer gibi ureticilerden microsofta adil fiyatlandirma baskilari yapilmişti.
Bugun ortaya cikan bir haberde surface windowsRT modeli 32gb dahili hafiza,office2013 yuklu olarak 199$ dan 26ekim'de satişa sunulacak iddiasi var ve saglam kaynaklara dayandirilmiş iddialari var.Unutmadan surface'in rakip olarak sectigi apple ipad 16gb 399$ fiyatla satildigini belirtelim. Tabletlerin wp8in de gelişimine olumlu yonde katki yapacagi aşikar oldugu icin bizler de bu tabletlerin ne derece başarili olacagini merakla bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve fnldstntn

fnldstntn

Üye
Eğer 199dolar olursa çok iyi olur...Acaba x86 Surface fiyatları hakkında bilgi varmı?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Yani pahalı olur.:(

cunku surfacepro bugune kadar gordugumuz hicbir tablete benzemiyor hunkarim. Surfacepro ile netbook devri kapanabilir ve notebooklar da buyuk yara alir cok profesyonel bir cihaz yapmişlar cunku.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

cunku surfacepro bugune kadar gordugumuz hicbir tablete benzemiyor hunkarim. Surfacepro ile netbook devri kapanabilir ve notebooklar da buyuk yara alir cok profesyonel bir cihaz yapmişlar cunku.

Kullandın galiba hünkarım ben gerçekte göremedim bile.:(

aleranol

aleranol

Üye

yok kullanmadim ama bu kadar yakindan takip edince bazi öngörüleri oluşturabiliyorum:)

eminim ki şu surface pro ultrabook satışlarını bile etkiler. Resimdeki de pro zaten :) yav delirecem bu kış biran önce olsada iphone5 veya microsoft cephesinden sağlam bişi alsam. Ustam sence bu pro cidden tahmin edildiği gibi max. Mı olur? Chipseti hakkında bi bilgin varmı benim tahminime göre tegra veya s4+ olabilir ama :/

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

eminim ki şu surface pro ultrabook satışlarını bile etkiler. Resimdeki de pro zaten :) yav delirecem bu kış biran önce olsada iphone5 veya microsoft cephesinden sağlam bişi alsam. Ustam sence bu pro cidden tahmin edildiği gibi max. Mı olur? Chipseti hakkında bi bilgin varmı benim tahminime göre tegra veya s4+ olabilir ama :/

Tam hatirlamiyorum ama pronun islemcisi intel olucak galiba.

fnldstntn

Üye

Pro intelin İvy Bridge serisinde x86 tabanlı bir işlemci kullanıyor sanırım i5 serisinden bir modeldi...

aleranol

aleranol

Üye

Pro intelin İvy Bridge serisinde x86 tabanlı bir işlemci kullanıyor sanırım i5 serisinden bir modeldi...

inşallah öyle olur. Ama bence i5 yeterliolmasına karşın i7 işlemci koyabilirler. 2630qm benim laptobun işlemcisi ve 2.80 ghze çıkabiliyor aynı donanımda bir amd nin 3.60 veya 4.0 civarına eşit. İvy bridge işlemciler çok güçlü amdnın ihtiyacı olan gereksiz güce gerek yok. Yani 1.5ghz hızdaki bir android tablete oranla 2.0 ghz olsa yaklaşık 3 ghz e denk olacaktır. Üstelik bir de buna 2 ram ve i7 işlemci eklenirse kesinlikle tablet piyasasının en iyisi olacaktır. Umuyorumda 5000-6000 civarı bir pil ve 1920x1080 ekranı olur. Ooof be şimdiden çok heyecanlıyım.

fnldstntn

Üye

inşallah öyle olur. Ama bence i5 yeterliolmasına karşın i7 işlemci koyabilirler. 2630qm benim laptobun işlemcisi ve 2.80 ghze çıkabiliyor aynı donanımda bir amd nin 3.60 veya 4.0 civarına eşit. İvy bridge işlemciler çok güçlü amdnın ihtiyacı olan gereksiz güce gerek yok. Yani 1.5ghz hızdaki bir android tablete oranla 2.0 ghz olsa yaklaşık 3 ghz e denk olacaktır. Üstelik bir de buna 2 ram ve i7 işlemci eklenirse kesinlikle tablet piyasasının en iyisi olacaktır. Umuyorumda 5000-6000 civarı bir pil ve 1920x1080 ekranı olur. Ooof be şimdiden çok heyecanlıyım.

Windows RT işletim sistemi, 1280 x 720 piksel ClearType ekran, 32/64GB dahili hafıza, 9.3mm kalınlık, USB 2.0 portu ve NVIDIA Tegra 3+ çipset gibi özelliklere sahip olan Surface for Windows RT'nin 599$ fiyat etiketiyle geleceği bildiriliyor. 3G veya 4G gibi bir iletişim teknolojisine sahip olmayan tabletin kesin fiyatı bu olursa, 499 dolarlık üçüncü nesil Apple iPad ile rekabet edebilmesi için beraberinde yeni tanıtılan özel kılıflardan birini tüketiciye sunması şart.

Windows 8 Pro işletim sistemi, 22nm Intel Core Ivy Bridge işlemci, 64/128GB dahili hafıza, USB 3.0, HD 1920 x 1080 piksel ClearType ekran ve 42Wh pilin eşlik edeceği Surface for Windows 8 Pro'nun 799$ civarında fiyatlandırılacağı iddia ediliyor.

Bu yazıyı buldum...Sanırım işlemci modeli henüz belli değil...

fnldstntn

Üye

işlemciyi açıklasalar zaten bazı şeyler açığa çıkabilir. Ama inşallah i5 üzeri işlemcisi ve iyi bir ekranı olur.

İşlemci muhtemelen i5 olur i7 olsa bile çift çekirdekli olur bence...HD 1920 x 1080 piksel ClearType ekranı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben ilk etapta rt alırım pro alamam burda çok pahalı olur rt de benim işimi rahatlıkla görür zaten

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
al al abi iki tane al ben de verim Sana parasını buranın kazığını yemeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt