Surface Phone İddiaları Yeniden Gündeme Gelmeye Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Surface Phone İddiaları Yeniden Gündeme Gelmeye Başladı

Microsoft'un Ultra Premium akıllı telefonu olacağı iddia edilen ve yıllardır hakkında sayısız haber ve sızıntı gündeme gelen Surface Phone hakkında yeni iddialar ortaya çıktı. Microsoft Surface Phone'un varlığına dair çok az kanıt olmasına rağmen, söylentiler sayesinde cihazın sahip olacağı özellikler hakkında bile bir kaç tane farklı liste yapmak mümkün.

Ancak Thurrott.com'dan Brad Sams'in efsanevi cihazla ilgili yeni ayrıntılar sızdırmasından sonra, bugün biraz daha Surface Phone hakkındaki yeni iddiaları konuşabiliriz.

Kod adı Andromeda olan ve Surface markasını taşıyacak katlanabilir tablet , posta, takvim, onenote ve daha birçok uygulamayı içeren çeşitli uygulamalarda kalem girişi desteğine sahip olacak ve telefon desteğini de barındıracak.



Yeni özelliğin, Alex Kipman'ın katılımıyla ilgili olduğu iddia ediliyor. Surface Phone hakkındaki en ilgi çekici iddia ise cihazın holografik ekrana sahip olacağı. Bunun tam olarak neyi ifade ettiği bilinmiyor ancak en azından holografik görüntüleri göstereceği iddia ediliyor.

Brad Sams'e göre Microsoft, çift ekran kullanımı için UWP uygulamalarını optimize ediyor ve Microsoft, bu cihazda Courier benzeri folio işlevselliğini hedefliyor.

Cihaz büyülü gibi görünse de, bu büyünün düşük hacimli ve yüksek fiyatlı bir cihaz olarak ucuz bir fiyatla piyasa girmesi pek muhtemel görünmüyor. Microsoft'un donanım deneylerinin 2500 ila 3500 ABD doları aralığında gerçekleşmesi göz önüne alındığında, iddia edilen bu cihaz beklediğimiz Surface Phone olmayabilir.
 


Üst Alt