Süreyya Civil:Turkcell Şu An Kampanya Rekoru Kırıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Süreyya Civil:Turkcell Şu An Kampanya Rekoru Kırıyor!
NTV-CNCB-E Ortak yayınına cuma günü katılan civil
Turkcell şu an 70 aktif kampanya ile müşterilerine hizmet veriyor( sitesinde-ve diğer marka fırsatları dahil sayı) olarak belirtti
Türkiye'de hangi operatör aynı dönemde bu kadar kampanya-indirim-tarife yapar ki dedi
14-08-2009
NTV-CNCBE ORTAK YAYINI SONRASINDA AKLIMDA KALAN CÜMLELER BUNLAR KAYNAĞIN NERDE DİYEN OLURSA YANİ:ehe

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
:ehe ee okadar kullanıcı kaybederse onları geri nasıl kazanacak

darülmendep

darülmendep

Üye
Aman ne rekor ne rekor! Adam gibi bi tarifesi yok ki ne yapayım ben kampanyayı. Bir tek kampüs var onda da kampanyalar 0'a iniyor

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kampüse daha çok kampanya bekliyoruz

imece iletişim

imece iletişim

Üye
ee okadar kullanıcı kaybederse onları geri nasıl kazanacak.....................vodafoneye gidenleri geri alma cabası başaracak gibi.................... avaea zaten bitti.... :( kendi kendini bitirdi reklemlara cuvalla para

osnakli

osnakli

Üye
valla turkcell'in abone kaybettiğine inanmıyorum.turkcell'in gerçekten çok kampanyası var.bi hattı mı avea'dan turkcell'e taşıdım ve kampuslu yaptım gelin bakalım sizinle bi hesap yapalım.Hangi operatör daha fazla konuşturuyor
15o kontör yüklemeyle: Gel kazandan HEr yöne 1000 kontör(250dk)
Bütünyer Kampanyasından 3 saat(180 dakika olması lazımken bu dakika her zman 220den başlıyor)
kampus tarifesinden 50 kontör karşılığı 2 saat(biliyorsunuzdur 150 yüklendiğinde 50 kontör hediye ediyor)
toplam süre 550dk.hangi operatör 150 kontöre bu kadar konuştuuyor.

arslansem

arslansem

Üye
Kampüse kampanya devri geçti arkadaşlar.Bi kampanya olursa artık arıyoruz sonunda kampüslüler katılamaz diye yazıyodur kesin diye :@

serefbey

Üye
bugun 250 kontor yukledım 1 haftalık 500 kontor geldı 1 aylık 3 saat geldı gece 10 dan sabah 6 ya 5000 dk geldı yarında 1 aylık her yone gelecek daha ne olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt