offffffff be offff
Kobra_FighterTR Üye PrınceOfPersia' Alıntı: cümleni google translatede bile çeviremedim bu ne ya Genişletmek için tıkla ... Google da çevirdim bende Kendi çevirdiğini tekrar Tğrkçeye çeviremiyor
PrınceOfPersia' Alıntı: cümleni google translatede bile çeviremedim bu ne ya Genişletmek için tıkla ... Google da çevirdim bende Kendi çevirdiğini tekrar Tğrkçeye çeviremiyor
Kobra_FighterTR Üye PrınceOfPersia' Alıntı: türkçe meali ne Genişletmek için tıkla ... Kendimi şikayet ettim
Burak Üye 5dakika için beni admin, moderatör sanmayıp yardım, destek, mesaj konu sildirme, taşıma taleplerinde bulunmasalar keşke. Ben normal bir üyeyim yahu. en komiğime gidende "admin abi bana küfür ettiler banla onları"
5dakika için beni admin, moderatör sanmayıp yardım, destek, mesaj konu sildirme, taşıma taleplerinde bulunmasalar keşke. Ben normal bir üyeyim yahu. en komiğime gidende "admin abi bana küfür ettiler banla onları"
serinaga Üye 'Aykut'' Alıntı: Gespenst Genişletmek için tıkla ... Biri dalga geçiyoo galibaa, adamın hiç bi şeyi yok, er bilem deel bu YAW ----------Eklendi @ 00:05:59 ---------- Yazıldı @ 00:04:44 ---------- Burak' Alıntı: 5dakika için beni admin, moderatör sanmayıp yardım, destek, mesaj konu sildirme, taşıma taleplerinde bulunmasalar keşke. Ben normal bir üyeyim yahu. en komiğime gidende "admin abi bana küfür ettiler banla onları" Genişletmek için tıkla ... Hehheee bak bu komikti işte
'Aykut'' Alıntı: Gespenst Genişletmek için tıkla ... Biri dalga geçiyoo galibaa, adamın hiç bi şeyi yok, er bilem deel bu YAW ----------Eklendi @ 00:05:59 ---------- Yazıldı @ 00:04:44 ---------- Burak' Alıntı: 5dakika için beni admin, moderatör sanmayıp yardım, destek, mesaj konu sildirme, taşıma taleplerinde bulunmasalar keşke. Ben normal bir üyeyim yahu. en komiğime gidende "admin abi bana küfür ettiler banla onları" Genişletmek için tıkla ... Hehheee bak bu komikti işte
Burak Üye serinaga' Alıntı: Biri dalga geçiyoo galibaa, adamın hiç bi şeyi yok, er bilem deel bu YAW ----------Eklendi @ 00:05:59 ---------- Yazıldı @ 00:04:44 ---------- Hehheee bak bu komikti işte Genişletmek için tıkla ... şaka değil ciddiydim ben
serinaga' Alıntı: Biri dalga geçiyoo galibaa, adamın hiç bi şeyi yok, er bilem deel bu YAW ----------Eklendi @ 00:05:59 ---------- Yazıldı @ 00:04:44 ---------- Hehheee bak bu komikti işte Genişletmek için tıkla ... şaka değil ciddiydim ben