SuperToto 2012-13 Lig Fikstürü-V1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum uygulama internet kullanmıyor bu yüzden hızlı ve güzel olmuş güncelleme olacak demişsin maçların hangi gün olduğunu da( cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ) eklesen tadından yenmez

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum uygulama internet kullanmıyor bu yüzden hızlı ve güzel olmuş güncelleme olacak demişsin maçların hangi gün olduğunu da( cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ) eklesen tadından yenmez

Evet aynen internet kullanım olayını belki ayrı bir uygulama ile olabilir sonuçta herkesin interneti var gibi düşünmek istemiyorum.Teşekkürler.

Evet aynen internet kullanım olayını belki ayrı bir uygulama ile olabilir sonuçta herkesin interneti var gibi düşünmek istemiyorum.Teşekkürler.

rica ederim zaten internet olmaması güzel bir durum zaten hepsi kayıtlı internete gerek yok bir de böyle prolar bağlantı istediğinde sadece edge kullanıyor wifi ile çalışmıyor geneli böylesi iyi olmuş canlı sonuçlar falan eklenirse internet gerekecek tabiki beklemedeyiz

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Tabiki ama sonuçlar için wifi yada mobil veri yeterli olcak.Kodları deniyorum sırası ile .

teşekkürler bayrak güzel dalgalanıyor

çok iyi düşünmüşsün tebrikler

asigsasi

Üye
teşekkürler ellerine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...