makkaveli
Üye
-
Konu Sahibi
-
Google play yama yaptiginda lisans kontrolu yapmaz.Harbiden oldu hee. Sağ ol. Bir de lucky patcherde yama felan neye göre yapılır? Google Play'e yama yaptım. Tabi ne değişti anlamadım. Neler yapılabilir lucky patcherle?
Rica ederim. iyi çalışmalar.Harbiden oldu hee. Sağ ol. Bir de lucky patcherde yama felan neye göre yapılır? Google Play'e yama yaptım. Tabi ne değişti anlamadım. Neler yapılabilir lucky patcherle?
Lisans kontrolünü kaldirmak : Kısaca para ödememek icin diyelim.Yamalı olunca ne oluyor mesela? Ben yırtık pırtıkla uğraşmam. Yenisini alırım. Kötüydü kabul.Lisans kontrolü kalktı mesela. Ne değişiyor? Ben Google Play'e basılı tutup yenile dedim. Sonra bir ekran çıktı. Uygula dedim. Genelde oyun içi satın alımlarda ve hafıza kartına taşımada kullanıyorum. Tabi yamaları da öğrenelim yani.
Hayır uygulamaların pro sürümünü kullanmak için lisans kontrolunu kaldırman gerekiyor yoksa kullanamazsınHee. Free sürümlerde veya deneme sürümlerinde kaldırınca, süresiz oluyor sanırım?
Hepsinde yok tabiki, olanlar için geçerliHee. Ben market dışı pro uygulama indiriyorum. İlla ki yapacağım yani?
Hayır uugulamayi actiginda engel varsa onları yama yapıyorsun.Bazı uygulamalarda yazıyor, lisans kontrolü bulundu. Onlara yapacağım demek ki...
Alttaki siteden supersu.zip dosyasını indir, ardından recovery ile flashla sorun çözülecektir.
Site;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
recovery ile flash nasıl yapılıyor bilgi verirmisin
hangi dosya atılacak ben indirdiğim dosyayı açtım supersu kurdum sonra direk indirdiğim dosyayı attım sd karta recovery açtım fakat açtığımda tekrar aynı oldu detaylı bir şekilde anlatirmisinizz
Telefonun rootlu
Telefonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?