asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
tap2 normal ekran görüntüsünü de bozuk alıyor bende sana bununla uğraşma diyecektim asıl konudaki ni tekrar dene müsait bir zamanEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sanırım programla ilgili abiProgramın aldığı görüntü watermark 360x640 sa ekran görüntüsü 340x620 falan olması lazım ama
Emek verdiğin için çok teşekkür ederim abi büyüksün:
tap2 normal ekran görüntüsünü de bozuk alıyor bende sana bununla uğraşma diyecektim asıl konudaki ni tekrar dene müsait bir zaman
Peki abi ama benim internetim bitti böyle arada bir gelebilirimtap2 normal ekran görüntüsünü de bozuk alıyor bende sana bununla uğraşma diyecektim asıl konudaki ni tekrar dene müsait bir zaman
interneti bitiremiyordun haniPeki abi ama benim internetim bitti böyle arada bir gelebilirim
Valla bitirdim 3 haftadainterneti bitiremiyordun hani
sömürmeye devamValla bitirdim 3 haftada
Komşumuz sağolsun interneti sınırsızmış çaya geldiğinde yeni internet bağlattım lazım olursa diye şifreyi verdi Allah razı olsun
İki hafta böyle idare ederim
İsa Abi Telefondaki Menü butonu ve seçenekler butonu un yanını saydam yapabiliyomuyuz Aynı galaxy serisi gibi saydam oluyormu alt kısım ?ben çözünürlük hakkında birşey demedim sadece deneyip sonucu kendin görebilirsin
dostum tekrar denermisin daha önce gyan rar içinde olduğu için xplore görmüyor du şimdi zip içine aldım ve test ettim
yapılır da bi anlamı kalmazİsa Abi Telefondaki Menü butonu ve seçenekler butonu un yanını saydam yapabiliyomuyuz Aynı galaxy serisi gibi saydam oluyormu alt kısım ?
İstiyorum ama Sağdece butonlar gözükücek diğer taraflar gözükmesin istiyorum lütfen konusunu paylaşırmısın abiyapılır da bi anlamı kalmaz
iyi de buton gözüktükten sonra ne anlamı kalıyorİstiyorum ama Sağdece butonlar gözükücek diğer taraflar gözükmesin istiyorum lütfen konusunu paylaşırmısın abi
ayarlarını ilk mesajdaki gibi yaparsan beyaz ekran sorunu olmazGörüntüyü aldığımda beyaz resim olarak alıyor. Birde açık uygulamalarda görünmemesini ayarlayabilirsek süper olur isa abi
abi beyaz ekran tamam oldu da açık uygulamalarda görünüyor uygulamaayarlarını ilk mesajdaki gibi yaparsan beyaz ekran sorunu olmaz
uygulama arka planda gözükmemesi gerekir ki almış olduğumuz ekran görüntüsü konuda ki gibi olsun
gözüksün demek istedim bende bir sorun teşkil etmezabi beyaz ekran tamam oldu da açık uygulamalarda görünüyor uygulama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?