asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende de kamera tuşu olmuyor kırmızı tuş oluyor dene bakalımİsa abi skinler fazla ilgimi çekmiyor ama benim kullandığım ss programında kamera tuşuna basılınca görüntü alıyor, o da kamerayı açıyo sinir oluyorum, buna herhangi bi tuş atabiliyor mu yani menü tuşu vs. yukarıda gördüm, kısayol olarak tuş belirtilmiş, benim kullandığımdada kısayol var ama değişmiyo napsam bunu denesem mi
nasıl var açıklar mısın ?Teşekkür ederim ama telefonlarda böyle bir özellik zaten var.
N8 Kullanıyorum kırmızı tuş yok bendebende de kamera tuşu olmuyor kırmızı tuş oluyor dene bakalım
nasıl var açıklar mısın ?
misal olarak dedim n8 için camera tuşu özelliği var çok değil hafiften dokunN8 Kullanıyorum kırmızı tuş yok bende
heh işte bana o lazımdımisal olarak dedim n8 için camera tuşu özelliği var çok değil hafiften dokun
yaptın mı?heh işte bana o lazımdı
yaptımda telefon hafızasından başka hafıza seçemiyorm , e olaydı iyiydiyaptın mı?
hafıza kartı seçeneği var bende hafıza kartı olarak e hafızasını görüyoryaptımda telefon hafızasından başka hafıza seçemiyorm , e olaydı iyiydi
aslında çalışması lazımİsa abi bu watermarklar Tap2Screen de de değiştiriliyor ama watermark resmin üstünü kapatıyor bende SuperSS çalışmadığı için yeni arayışlar içindeyim de
İsa abi bu watermarklar Tap2Screen de de değiştiriliyor ama watermark resmin üstünü kapatıyor bende SuperSS çalışmadığı için yeni arayışlar içindeyim de
Süpersin abiaslında çalışması lazımtap2 screen için bakayım
tap2screen yükle ayarları resimdeki gibi yap
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonra uygulamadan çıkış yap.
kullanmak istediğin watermark.mbm dosyasını
C/System/Apps/Tap2Screen içine at değiştilsinmi sorusuna evet demen yeterli
sonra programı aç ve ekran görüntüsü al
denedin mi oldu muSüpersin abi
Konu açıyım mı
aslında çalışması lazımtap2 screen için bakayım
tap2screen yükle ayarları resimdeki gibi yap
Sonra uygulamadan çıkış yap.
kullanmak istediğin watermark.mbm dosyasını
C/System/Apps/Tap2Screen içine at değiştilsinmi sorusuna evet demen yeterli
sonra programı aç ve ekran görüntüsü al
bu olmamış halimiYine olmadı bahsettiğim sorun aynı devam ediyor Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet abi sol tarafa bakarsan orda efekt olan yeri kesiyor ben bitane daha atıyım daha iyi anlatmak içinbu olmamış halimi
bunun bir de mavisi var onu dene eğer onda sorun yoksa ben turuncu olanı düzeltirimEvet abi sol tarafa bakarsan orda efekt olan yeri kesiyor ben bitane daha atıyım daha iyi anlatmak için
tamam galiba mbm dosyası büyük geliyor ben biraz küçültüp sana gönderirimEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle oluyor
Teşekkürler abitamam galiba mbm dosyası büyük geliyor ben biraz küçültüp sana gönderirim
bunlardan bir tanesini dene bakalım olmuşmu ?Teşekkürler abi
bunlardan bir tanesini dene bakalım olmuşmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?