asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
rica ederimSüper bir program abi:
Kardeşim aynısını yaptım ama olmadı telefon c6-01 cyan and orange varya cyan ı yükledim ekranım öyle olmadı ne yapmalıyımrica ederim2 adet daha skin var lumia ve iphone görünümlü konuya ekleyeceğim
ayarlarını 1. resimdeki gibi yapman gerekir sonra programdan seçenekler den çıkış yap gyan olanı tekrar atKardeşim aynısını yaptım ama olmadı telefon c6-01 cyan and orange varya cyan ı yükledim ekranım öyle olmadı ne yapmalıyım
tamam şimdi xplore ile E data içinde ki SuperScreenshot içine gyan dosyasının mbm dosyasını atman gerekir üzerine yazılsın mı diye sorarsa evet diyeceksinSenin dediğinin aynısını yaptım ayarlar tamam sonra programdan seçenekler den çıkış yaptım gyan olanı tekrar attım şimdi ne yapacağım not:bu arada ilk 1. deki super screen shoot olanı E ye kurdum hafıza kartına
WaterMark By jeffXzone resmindeki google arama widgetini link atarmısun1=önce bu uygulamayı yükleyin.
SuperScreenshot v1.10 S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA - MaxiCep
2=Ayarlarını resimdeki gibi yapın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3=Aşağıdaki dosyalardan istediğinizi kullanmak için yapmanız gereken zipten çıkan watermark.mbm dosyasını SuperScreenshot uygulamasını yüklediğimiz hafızaya Data SuperScreenshot içine atmanız yeterli olacaktır.
WaterMark - Cyan and Orange
WaterMark By jeffXzone
Watermark telephone
Watermark lumia
Watermark İos
WaterMark By jeffXzone
resmindeki google arama widgetini link atarmısun
Kardeşim ben yapamadım olmadı bi türlü hepsini yaptım ayarlar tamam herşey tamam x-plore ile attım yine olmuyo ilk ne yapacağım o screen shoot u pasifleştirecekmiyim yoksa yükledikten sonra screen shoota hiç açmadan mı atacağım attıktan sonra ne yapacağım telefonumu yeniden başlatacağım
bunu yapamayacak birşey yok niye bu kadar zorlandım anlamadım kırmızı tuşa basıp ekran görüntüsü aldın mı hiçKardeşim ben yapamadım olmadı bi türlü hepsini yaptım ayarlar tamam herşey tamam x-plore ile attım yine olmuyo ilk ne yapacağım o screen shoot u pasifleştirecekmiyim yoksa yükledikten sonra screen shoota hiç açmadan mı atacağım attıktan sonra ne yapacağım telefonumu yeniden başlatacağım
bu programı denedin mi deneyip ekran görüntüsü atabilir misin rica etsemSüper bir program abi:
tam olarak ne işe yarıyor hocam1=önce bu uygulamayı yükleyin.
SuperScreenshot v1.10 S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA - MaxiCep
2=Ayarlarını resimdeki gibi yapın.
3=Aşağıdaki dosyalardan istediğinizi kullanmak için yapmanız gereken zipten çıkan watermark.mbm dosyasını SuperScreenshot uygulamasını yüklediğimiz hafızaya Data SuperScreenshot içine atmanız yeterli olacaktır.
WaterMark - Cyan and Orange
WaterMark By jeffXzone
Watermark telephone
Watermark lumia
Watermark İos
konu başlığında yazıyortam olarak ne işe yarıyor hocam
Watermark lumiakonu başlığında yazıyor
hangi skin dosyasını kullanırsanız ekran görüntüsünü resimdeki gibi alırsınız örneğin lumia telefonun içinde symbian ekran görüntüsü alabilirsinizWatermark lumia
WaterMark By jeffXzone..
hocam bu modları sormustum
yani çözünürlük mü degisiyorhangi skin dosyasını kullanırsanız ekran görüntüsünü resimdeki gibi alırsınız örneğin lumia telefonun içinde symbian ekran görüntüsü alabilirsiniz
ben çözünürlük hakkında birşey demedim sadece deneyip sonucu kendin görebilirsinyani çözünürlük mü degisiyor
dostum tekrar denermisin daha önce gyan rar içinde olduğu için xplore görmüyor du şimdi zip içine aldım ve test ettimKardeşim ben yapamadım olmadı bi türlü hepsini yaptım ayarlar tamam herşey tamam x-plore ile attım yine olmuyo ilk ne yapacağım o screen shoot u pasifleştirecekmiyim yoksa yükledikten sonra screen shoota hiç açmadan mı atacağım attıktan sonra ne yapacağım telefonumu yeniden başlatacağım
tamam hocam sağolunben çözünürlük hakkında birşey demedim sadece deneyip sonucu kendin görebilirsin
dostum tekrar denermisin daha önce gyan rar içinde olduğu için xplore görmüyor du şimdi zip içine aldım ve test ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?