Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süperrr bir JeeP yarışı 3MB lık gerisini siz düşünün
Sponsorlu Bağlantılar
breaker_devil
Üye
Konu Sahibi
Süperrr bir JeeP yarışı 3MB lık gerisini siz düşünün
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alıntı
ozkanak
Üye
oyundan bir resim verirmisin dostummm
..::MAFIA::..
Üye
ewt ama oyunu oynarken
bynedim
Üye
Hangi cihazlara uyumlu bilgi var mı acaba? Symbian OS mesela?..
Exalans
Üye
arkadaşlar dosya s60 dosyası arkadaşa teşekkür ediyoruz rapidle sorunu olan arkadaşlar için buraya ekledim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ghost_ysw
Üye
ben oynamıstım bu oynu herkeze tavsiye edrim once bi bar a gidiyosunuz 5 tane adam cıkıyoo onlarla kapısıyosunuz ya parasına yada kontagına... onları halledince 2. bar a geciyosunuz ben 2. bardan 3 adamı gectim ama bitiremedim... yinede herkeze tavisiye edrim cok guzel bi oyun n-gege oyunlarına tas cıkarır cinsten bisi
alibaba44
Üye
bu oyunu bende oynamıstım ayrıca oyunda direksiyon camerasıda var arabanın içinden direksiyonlu filan güzel kaliteli bir oyun n-gage oyunları kadarda olmasada iyidir(sx1 de sorunsuz bir şekilde calısıyor)
mservank
Üye
kardeş bi daha ki sefere sadece n 6630 böümünü çıkarsana telefon açılırken görüntü olrak ekleyecem
akrepkore
Üye
süper
ozkanak
Üye
bence boyutuna göre kötü bir oyun aspalt 2 3d bundan iyi hemde 1 mb ama arkadaşa yinede teşekkürler paylaştığı için
Apollon
Üye
eline sağlık...............
spook
Üye
asphalttan daha guzel olur ınsallah indirdim bakalım sagol
ozkanak
Üye
bana pek sarmadı doğrusu boyutuna gore kotu aspalt daha iyiii ama emeğine sağlıkk paylaştığın için
emrengcorc
Üye
iyi güzel hoş ta tuş konfigirasyaonları iyi deil 3 de gaza basılır mı be!
oooggguuuzzz
Üye
cokcok tesekurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
futili
Üye
güzel oyun
serjo
Üye
slm.oyunu indirmek için linke tıkladıgında gelen sayfada nasıl indiricez.bulamadım
ysfyldz02
Üye
bence güzel ama boyutuna göre kötü paylaşım için saol