Mert Üye bizim alttaki emekli albayın şifresini bi kırsam var ya oyyy... 5 yıldır belirli aralıklarla buna uğraşıyorum
bizim alttaki emekli albayın şifresini bi kırsam var ya oyyy... 5 yıldır belirli aralıklarla buna uğraşıyorum
Topal Pire Üye Revengeful' Alıntı: Şimdi senin IP falan benim elimde. Başka bişi demicem Genişletmek için tıkla ... Seninde Ip'in benim elimde o nolacak peki ? [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yok yani pizzacının interneti Sınırsızdır yani onu soracak .. Şey yok bende Aslında oyun felan indirmedim sadece 1 oyun indirdim arada da bizim ttnet sağolsun kesiliyor ona bakıyorum Genişletmek için tıkla ... Adamlar biraz anlıyorsa MAC adreslerinden başkalarının girdiğini anlayabilirler...
Revengeful' Alıntı: Şimdi senin IP falan benim elimde. Başka bişi demicem Genişletmek için tıkla ... Seninde Ip'in benim elimde o nolacak peki ? [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yok yani pizzacının interneti Sınırsızdır yani onu soracak .. Şey yok bende Aslında oyun felan indirmedim sadece 1 oyun indirdim arada da bizim ttnet sağolsun kesiliyor ona bakıyorum Genişletmek için tıkla ... Adamlar biraz anlıyorsa MAC adreslerinden başkalarının girdiğini anlayabilirler...
Serhan Üye Konu Sahibi archh' Alıntı: Bide öbür tarafı düşün bence hak yemesen daha iyi olur :-) Genişletmek için tıkla ... Yok ya zaten şakasına diyorum arada sırada internet kesildiğinde nete giriyom o kadar
archh' Alıntı: Bide öbür tarafı düşün bence hak yemesen daha iyi olur :-) Genişletmek için tıkla ... Yok ya zaten şakasına diyorum arada sırada internet kesildiğinde nete giriyom o kadar
archh Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yok ya zaten şakasına diyorum arada sırada internet kesildiğinde nete giriyom o kadar Genişletmek için tıkla ... öbür taraf deyince korktun demiiii
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yok ya zaten şakasına diyorum arada sırada internet kesildiğinde nete giriyom o kadar Genişletmek için tıkla ... öbür taraf deyince korktun demiiii