2017 Skoda Octavia Türkiye fiyatı belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
2017 Skoda Octavia Türkiye fiyatı belli oldu
Skoda tarafından üretilen Octavia modelinin fiyat etiketi belli oldu. 2017 model Skoda Octavia fiyatı ile ilgili tüm bilgilere makalemizden kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Volkswagen grubu bünyesinde faaliyet gösteren Skoda'nın son derece iddialı modellere sahip olduğu herkes tarafından biliniyor. Markanın ülkemizdeki satış rakamlarına bakıldığında da özellikle Octavia ve Superb satış rakamlarının son derece yüksek olduğu dikkatlerden kaçmamaktadır.

Bir süredir beklenen Yeni Skoda Octavia modeli geçtiğimiz günlerde ülkemize giriş yaptı ve resmen satışa sunuldu. Yenilenen tasarımı, teknolojisi ve daha birçok detayıyla Yeni Skoda Octavia modelinin selefine kıyasla daha başarılı olması bekleniyor.

3 farklı donanım paketi ve ikisi benzinli olmak üzere 3 farklı motor seçeneğiyle tercih edilebilen Yeni Skoda Octavia modelinin fiyatı ise 78 bin 400 TL'den başlıyor.

Araçta meydana gelen yeniliklere kısaca göz atıldığında en büyük değişimin iç mekan tasarımında yaşandığı görülüyor. Daha sade, teknolojik ve yüksek malzeme kalitesinin dikkatleri çektiğini ifade etmek yanlış olmayacaktır. Özellikle orta konsolda konumlandırılan büyük multimedya ekranı büyük bir beğeni toplamayı başarıyor.

Motor seçeneklerine genel olarak bakıldığında son derece düşük yakıt tüketim değerlerine sahip olduğu da aracın en çok dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler


Üst Alt