Süper Star Geliii Sibel Tüzünle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Süper Star Geliii Sibel Tüzünle

İstanbul - 51. Eurovision Şarkı Yarışması''nda Türkiye'yi temsil edecek olan Sibel Tüzün, ''Süper Star'' adlı parçayı seslendirecek.

Yunanistan'ın başkenti Atina'da Mayıs ayında yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması'nda Sibel Tüzün'ün seslendireceği eser, TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney'in de katılımıyla İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında açıklandı.

Toplantıda, Sibel Tüzün'ün yarışmada söyleyeceği ''Süper Star'' adlı şarkı ile klibi sunuldu. Ayrıca, TRT'nin Eurovision Şarkı Yarışması için izleyeceği takvimin ayrıntıları, promosyon ve organizasyona ilişkin bilgi verildi.

Her yıl ortalama 400 ile 600 milyon kişi tarafından izlenen Eurovision Şarkı Yarışması'na Türkiye, ilk kez 1975 yılında Semiha Yankı'nın ''Seninle Bir Dakika'' isimli şarkısıyla katıldı. Sertab Erener'in ''Everyway That I Can'' isimli parçasıyla 2003 yılında birincilik alan Türkiye, TRT'nin organizasyonluğunda 2004 yılında yarışmaya ev sahipliği yaptı.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
Türkiye en kötü sonucu bile haketmeyecek kadar berbat!! Hala öğrenememişler heralde Türkçe bi şarkıyla bu yarışmaya girince nolduğunu ya onu bırak hadi tamam Türkçe olsun adam gibi bi şarkı bulamamışlar mı_?? Başka zaman türkçeyi bişeye saymazken bu yarışmada mı akıllarına geliyor türkçe.
Şarkı rezalet ,berbat yani sonunculuk haktır bize hak !!!

amedian

amedian

Üye
dinleyen oldumu arkdaslar, gecen yılki fiyasko sarkı gibi olmasında offf neydi o yaa ajdarın nane'siyle remixi bile vardı

mAd_girL

mAd_girL

Üye
gecen yıl ki bunun yanında iyi kalıyo artık siz düşünün

impavidus

impavidus

Üye
Ben de dinlemedim ama bir yerde bazı müzik eleştirmenlerinin konuyla ilgili yorumlarını okudum hepsi geçen seneki Rimi Rimi Ley'in bu seneki şarkıdan daha iyi bir şarkı olduğunu söylemişler.Eğer gerçekten geçen senekinden de kötüyse vay halimize

slayer

Üye
rezillik... Demekki rimi rimi ley'e kötü dememek lazımmış...
+
ELEMELERİ KASİNLİKLE GEÇEMEYECEZ_!!!

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dua edelim ya

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
sizce ilk 10 na girebilecekmiyiz

ben hiç zannetmiyorum

kikaksk

kikaksk

Üye
bence bu şarkılar elemeleri geceriz ama sonuç ne olur bilemem...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
aldıgım duyumlara gore secim kuruluna sunulan 5 sarkı icinden en kotusunu secmisler daha iyileride varmıs

hakkaten rimi rimi leye kotu diyenler buna ne diyecek acaba

VoLo

VoLo

Üye
bu şarkıyla oralara gitme fikrini ortaya koyanlara bi çift sözüm var.nedir yani ingilizce çalışmalar yapıp jürinin gözüne direk girmek varken böyle türkçe çalışmalara yönelmek.anlamadığım eurovision'da türkçe şarkılarla mı 1.lik ve 3.lük aldık biz.hadi illa ki türkçe şarkı yapçaksanız da adam gibi bi besteciye yaptırin bari.ne bilim sezen aksu,şehrazat bilmem kim yaw.neyin peşindeler anlamıyorum

VoLo

VoLo

Üye
bu şarkıyla oralara gitme fikrini ortaya koyanlara bi çift sözüm var.nedir yani ingilizce çalışmalar yapıp jürinin gözüne direk girmek varken böyle türkçe çalışmalara yönelmek.anlamadığım eurovision'da türkçe şarkılarla mı 1.lik ve 3.lük aldık biz.hadi illa ki türkçe şarkı yapçaksanız da adam gibi bi besteciye yaptırin bari.ne bilim sezen aksu,şehrazat bilmem kim yaw.neyin peşindeler anlamıyorum

VoLo

VoLo

Üye

slayer

Üye
Juri_!!! olay burda bitiyor... Çağdışı insanlara sectirirlerse böyle olur.. Eminim juri'dekiler 60-70 yaşlarındadırlar...

2 yıl önce mesela, Atena'nın şarkıyı kim seçti_?? Biz seçtik.... Bence birinci olabilecek bir şarkıydı... Şanssızlık yüzünden* kaybettik... (*:sahnenin ortasındaki kızın çıkıp dans etmesini televizyonlarda göremedik_!!)

Türkiyede kafalar değişmeeez....

irun

irun

Üye
şarkının ingilizce versiyonu daha güzel. en azından batmıyo. alt yapı itibariyle türkçe sözler emanet kalmış.
aynı şarkı bile ingilizce yarışsa daha iyi sonuç alırız...

Birinine bişey anlatmak istiyosan, anlayacağı dilden konuşmak lazım

yitik savaşçı

Üye
Şu vereceğim adreste 3 ve 23 numaralı şarkıları dinler misiniz? Bakalım hangi dilde söylenmiş tanıyabilecek misiniz?

bulentdilek1

Üye
dostum bunlar ne şarkısı ?

kurt bey

kurt bey

Üye
rimi rimi ley bile sanki bu şarkıdan daha iyi gibiydi.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Mar 6 2006, 01&#58;54 PM) [post=291431]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Şu vereceğim adreste 3 ve 23 numaralı şarkıları dinler misiniz? Bakalım hangi dilde söylenmiş tanıyabilecek misiniz?

[/b][/quote]

İşte böyle şarkılar olmalı ki bizim de şansımız olsun.&#33;

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
İlk 10´a bile giremicez.&#33;&#33;&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...