Caddeji Üye Eyv kardeş sağol. --------------- Ekleme --------------- Evet yav beyler ses gelmiyor.Ne yapmak lazım?
Eyv kardeş sağol. --------------- Ekleme --------------- Evet yav beyler ses gelmiyor.Ne yapmak lazım?
maddevil Üye yaw arkadaşlar ben ne kdr programı indirdikten sonra direk tlfna mı atacaz yoksa kurupmu atacaz diyer programlar çalışmıyor
yaw arkadaşlar ben ne kdr programı indirdikten sonra direk tlfna mı atacaz yoksa kurupmu atacaz diyer programlar çalışmıyor
serif35 Üye pro çok güzel teşekkürler kardeş ama neden ses gelmiyor bi püf noktasımı var yardım cı olursan seviniriz
pro çok güzel teşekkürler kardeş ama neden ses gelmiyor bi püf noktasımı var yardım cı olursan seviniriz
MC DAREB67 Üye çin telefonlarında çalışırmı --------------- Ekleme --------------- çin telefonlarında çalısırmı
passiv€ aggressiv€ Üye çok teşekkür ederim güzel paylaşım daha denemedim ama güzel olmasa burda paylaşmazdın klavyene sağlı
ZEYNEP_İLKER Üye indiriorum bkm nasıl bi prgrm teşekkürler --------------- Ekleme --------------- güzelmiş çok teşekkürler
indiriorum bkm nasıl bi prgrm teşekkürler --------------- Ekleme --------------- güzelmiş çok teşekkürler
berkkk19 Üye sizin atacagınız lınke de sıze de adam akıllı bı lınk atın hafıza kartımda butun bılgıler gıttı sayenızde
sizin atacagınız lınke de sıze de adam akıllı bı lınk atın hafıza kartımda butun bılgıler gıttı sayenızde
SlashGun Üye x_osqan_x' Alıntı: n73 ıcın qecerlımı kardes bu Genişletmek için tıkla ... Geçerlidir kardeş . Java ise eğer .. ekran da 240 x 320 olur yani
x_osqan_x' Alıntı: n73 ıcın qecerlımı kardes bu Genişletmek için tıkla ... Geçerlidir kardeş . Java ise eğer .. ekran da 240 x 320 olur yani