Süper Markette reon görevlisi olarak çalışmak.. (astrosman içerir yardım)

Konu Sahibi
Süper Markette reon görevlisi olarak çalışmak.. (astrosman içerir yardım)
Arkadaş biraz zor günler geçiriyoruz... Ankarada bir sürü akraba vs var. Evlerinde kalmama izinleri var.. Ben süper market'te reon görevlisi olarak çalışmak istiyorum... Acaba kaç lira isteyim. Çünkü istenilen ücret miktarı diyor.. (750 tl yazayım +sigara, alkol vs hiç bi bağımlılık vs yok çok şükür. Şekil çocuğuyuz )
bu ücret'de hemen alırlar mi??
Not: otobüs parasida vermem yürürüm

sen oraya 1000 tl de yazsan adam oraya bakmıyor zaten başlangıç asgari ücret
hangi süper market

büyük bir market ise iyi çoğu market yeme içme ve ulaşım parası vermiyor onun yerine maaşa ekliyor

SHS

Üye
zaten o kadar verirler
sen sor haftalık alabilir miyim diye en iyisi haftalık yegenim, tecrübe konuşuyor

CABBAR

Üye
Hayıtlı işler Osman Dayı.

Yaz 750 gitsin Nasılsa asgari ücret alacaksın

Haydar

Emekli Yönetici
750 iyidir osmanım

birincisi şunu söyleym hiçbir akrabada uzun süre kalma çünkü bir süre sonra sıkıntı olur ikincisi ise büyük ihtimalle asgari ücret vereceklerdr

- - - Eklendi - - -

sigara içtiğini dememistin

Konu Sahibi
birincisi şunu söyleym hiçbir akrabada uzun süre kalma çünkü bir süre sonra sıkıntı olur ikincisi ise büyük ihtimalle asgari ücret vereceklerdr

- - - Eklendi - - -

sigara içtiğini dememistin

içmiyorum içmiyorum

Akrabanda çok kalma derim,azda olsun biriktirecek kadar kazanırsan ortak bir arkadaş bulup evi paylaşıp masraflara ve kiraya ortak olursa sonra akraba zamanla başını ağrıtmaz,birde markette çalışan kızların yarısı ya evli yada nişanlı oluyor zaten naftalin kokusundan dünyadan bir haber olurlar,birşey söylesen survivordaki ümit'in araba oyunundaki sayı sayarkenki haline dönerler

Konu Sahibi

yok çok kalmayacm... Ilk günler için söyledim ben onu zati.. Kızlar'da doğrudur, ama boş'da vardır yani yoğsa gelen müşteriyi ayarlarız orası sorun değil... Survivordaki o bölümler zati beni benden alıyo..

Zaten adam yürüse bile güleceğim tutuyor,eğlendirme yönünden bir potansiyeli var gibi aslında program falan yapsa onunla ilgili,ortaya güldüren birşey çıkar
Gelen müşterileri iyice araştırıp sonra o aşamaya geç derim bende kuzenimin yanında çalışırken o taktiği uygulardım ama çalışandan daha çok gelenlerde öyle bir etki oluyor arada benim gittiğim yerlerdede bana bile yapana denk geliyorum da tabi jeton çok sonradan düştüğünden iş işten geçiyor.
Erkek hemşire bir arkadaşım vardı onu fırsata çevirmişti bir ara telefonunda resime bakıyordum yanlışlıkla eli rehbere kaydı,o ne öyle dedim erkek birisi olarak sadece babası rehberde kayıtlıydı

SHS

Üye
Illa cagircaklar gorusmeye o zaman sorarsin yegenim

Bizde akrabayiz gel ben sana is bulayim

Huawei Boulder U8350 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

marist

Üye
İlk başladığın işten önce asgari ücret alırsın sadece.

Konu Sahibi

aynen bende öyle yapacam

- - - Eklendi - - -

Illa cagircaklar gorusmeye o zaman sorarsin yegenim

Bizde akrabayiz gel ben sana is bulayim

Huawei Boulder U8350 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hahahahahaha dursun dayı bu cepte

- - - Eklendi - - -

İlk başladığın işten önce asgari ücret alırsın sadece.

olsun o da yiter baa