Super lig canli skor Rss

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
stnkl.macsonuclari.net/?arkaplan=ffffff&linkrenk=000000&tarihrenk=ffffff&tarihtext=000000&canlirenk=996600&yazirenk=000000&ligbg=f8f8f8&ligtext=999999&mouseover=E1FED8&golrenk=F7FDD0&tr1=f1f1f1&tr2=f8f8f8&kodrenk=666600&genislik=472&adres=&islem=0
bu adresi tarayıcıya kopyalayın çıkan adrese girin opera masaüstü yapın kolay ulaşmak için
bütün ligler maç kodları canlı sonuçlar filan kısaca maçkolik uygulamasınin benzeri ışte

• Beğen
Tepkiler: fenker

vsamanci

vsamanci

Üye
ya bunu hacksiz tele yapamıyormuyuz rss yi kopyaladım ama ana ekrana koyamadım bi el atsanız buna arkadaşlar

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi

as213

Üye
Abi bu RSS Widget iyi güzelde, Mackolik süperdi. Bütün ligleri takip ede biliyordun ve Süper ligten haberler vardi. Sizde mackolik'in calisan bir versiyonu varsa yüklermisiniz? Ben Avrupadan yeni versiyonunu yükleyemiyorum, sadece beyaz bir ekran gözüküyor.

vsamanci

vsamanci

Üye
rss widgeti hacksiz yuklenmiyo isde sertifika hatasi veriyor ondan sordum

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
rss widgeti hacksiz yuklenmiyo isde sertifika hatasi veriyor ondan sordum

kardes hersey armut pis agzima dus olmuyo. Benim tel hackli degil ama sertifikaladim o proyu yukledim bitti gitti ;)

----------Eklendi @ 17:49:27 ---------- Yazıldı @ 17:48:22 ----------

Abi bu RSS Widget iyi güzelde, Mackolik süperdi. Bütün ligleri takip ede biliyordun ve Süper ligten haberler vardi. Sizde mackolik'in calisan bir versiyonu varsa yüklermisiniz? Ben Avrupadan yeni versiyonunu yükleyemiyorum, sadece beyaz bir ekran gözüküyor.

arastiricam (bende avrupadayim)

vsamanci

vsamanci

Üye
haklisinda sertifikalama olayini bilmiyorum kardes bilsem yapmammi :)

fenker

Üye
yaren_dede emeklerine sağlık, çok teşekkür ederim.

kraaal

Üye
kardeş rss widget falan nedir yaa bilgim yok bu konuda bir açıklasan çok sevinirim

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
:tşk:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kardeş rss widget falan nedir yaa bilgim yok bu konuda bir açıklasan çok sevinirim

dostum belle widget diye arat sitede mevcut zaten hepsi paket halinde telefon hackli olması lazım

----------Eklendi @ 00:44:57 ---------- Yazıldı @ 00:41:36 ----------

yaren_dede emeklerine sağlık, çok teşekkür ederim.

rica ederim konuyu açan arkadaşa biraz ayıp oldu buradan paylaşmam ama bütün ligleri kapsıyor diye bilgi amaçlı paylaştım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt