Süper Lig 2006-2007 Sezonu 4 Ağustos Cuma Günü Başlayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Süper Lig 2006-2007 Sezonu 4 Ağustos Cuma Günü Başlayacak
<span style="color:#FF0000">Süper Lig 2006-2007 sezonu 4 Ağustos Cuma günü başlayacak</span>

Futbol Federasyonunun, Beylerbeyi&#39;ndeki Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezinde gerçekleştirdiği toplantının ardından yapılan açıklamada, 2006-07 sezonunda lisans almak için yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucu Ankaraspor, Beşiktaş, Denizlispor, Fenerbahçe, Galatasaray, Gençlerbirliği, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Ankaragücü, Samsunspor ve Trabzonspor kulüplerinin lisans almaya hak kazandığı bildirildi.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Ligi&#39;nde 2006-2007 sezonunun 4 Ağustos Cuma günü başlaması ve 27 Mayıs 2007 Pazar günü sona ermesini de karara bağladı.

Bu arada, ilk kez yapılacak Süper Kupa maçının, Turkcell Süper Ligi şampiyonu Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası&#39;nı kazanan Beşiktaş takımları arasında, 30 Temmuzda Almanya&#39;nın Frankfurt kentinde oynanması da kararlaştırıldı.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ayrıca, İkinci Lig (A) Kategorisi&#39;ndeki kulüplerin, 2006-07 sezonunda Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan ve Özbekistan uyruklu 2 futbolcuyla sözleşme imzalamasına da onay verdi.

gknky

gknky

Üye
hayırlısı olsn
umarım zevkli bir yıl olur

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(gknky &#064; May 17 2006, 11&#58;00 AM) [post=336188]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hayırlısı olsn
umarım zevkli bir yıl olur
[/b][/quote]
+1

hidayet

hidayet

Üye
gelecek sezon ben askerde olacam

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 17 2006, 09&#58;07 AM) [post=336138]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ayrıca, İkinci Lig (A) Kategorisi&#39;ndeki kulüplerin, 2006-07 sezonunda Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan ve Özbekistan uyruklu 2 futbolcuyla sözleşme imzalamasına da onay verdi.[/b][/quote]

Düpedüz saçmalık... İkinci ligde yabancı statüsünde futbolcu oynatmak gibi birşey bu... Bizim gençlerimiz kenarda oturacak; elin 30 yaşındaki yabancı memleketlisi gelip oynayacak. Ya önce kendi belimizi doğrultalım sonra ırkdaşlarımızı kurtarırız... Her federasyon kendi bacağından asılsın bize ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt