Süper İnsan, Süper Güçlere Sahip İnsanlar,Super Human

Sponsorlu Bağlantılar

isaakcu

Üye
    Konu Sahibi
Süper İnsan, Süper Güçlere Sahip İnsanlar,Super Human
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Süper insan programı başlatılıyor. Genetik bilgiler alınıyor. Hatalı genler ortadan kaldırılıyor. Yapay zeka desteği sağlanıyor. Süper insan başarıyla oluşturuldu.
Evet bu cümleler size bilim kurgu filminden çıkmış gibi geliyor olabilir. İnsanın hayal dünyasında muazzam bir etki bıraktığı aşikar. Peki size bu durumun gerçekleşmemesi için hiçbir neden yok desek. Üstelik bu alanda çalışmalar yapan bir çok bilim adamı mevcut. Ve bu konuda çok ciddiler.
Geçmişten beri süper kahramanlara insanoğlu aşırı ilgi göstermektedir. Tabi herkeste kendisinde süper bir özelliğin olmasını hayal etmiştir mutlaka. Bizimde bu konuya değinmekte ki amacımız bilim adamlarının süper insan oluşturma ile ilgili çalışmaları ve bu konudaki tehlikeyi ölmeden önce kaleme alan Stephan Hawking.
İnsanoğlu yaratılışından bu yana hep bir parçasının eksik olduğu düşüncesi ile yaşadı. İnsanın kendini kusurlu bir varlık olarak görmesi, yaratılışındaki mükemmelliyetçiliği yok sayması ve tanrılaşma isteği geçmişten günümüze kadar devam etmiştir. Firavun, Nemrut ve daha birçoğu bu örnekler içine girebilir. Günümüzde ise gelişen teknoloji ile beraber bu düşünce ile ilgili somut adımlar atılmaya başladı. Üstelik ortaya çıkan sonuçların insanların yararına olduğu söylense de kapalı kapılar ardında nasıl deneyler yapıldığını asla öğrenemeyeceğiz.


Videomu beğendiyseniz beğen tuşuna basıp yorum yapmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın.
Kanalıma Abone olup bildirimleri açarak videolardan ilk siz haberdar olabilirsiniz...

Sosyal medyadan takip edin



 


sefaseff

sefaseff

Üye
Saçma. Dizi ve filmlerde gördüklerimizin aynılarının olması saçma.
 
PALA.

PALA.

Üye
Özel yetenekleri olan insanlar var, evet.
Ama süper güçleri olan insan deyince, aklıma nedensizce bu geldi :ehe
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
  • Beğen
Tepkiler: isaakcu

isaakcu

Üye
    Konu Sahibi
:):):)
 


Üst Alt