Süper Gücünüz Olsa Hangisini Seçerdiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Preloader

Preloader

Üye
uçmak tabiki ;)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Düşünce okumak

saranghaee

saranghaee

Üye
ışınlanmak isterdim. :)

biyolog4472

biyolog4472

Üye
Benden vazgeçen sevgilinin tekrar beni sevmesini beni istemesini sağlayabilmek:(:(:(

MrExpert

MrExpert

Üye
Kotası olmayan internet :)

aleranol

aleranol

Üye
Zamani durdurdugunuzu düşünün. Hersey beles ye ic ... sobea obamanin donunu ters cevir decam ettir zamani felan cok manyak lan.

furkan5800

furkan5800

Üye
Zamani Durdurmak

Metin MF

Metin MF

Üye
görünmezlik

question555

question555

Üye
zihin okumak

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Istedigim elektronik aleti olusturmak :D

DDorlion

DDorlion

Üye
zamani durdurmak ;)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
zamanı durdurmak :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Benim süper güçlerim var zaten..

Süper tembellik yapabiliyorum, sabahları yastığı kafama çekip uykuya bir yarım saat daha ekleyebiliyorum...

Üzülünce ağlayıp, sevinince gülebiliyor, kapı gıcırtıları hariç oynak müziklere tempo tutup göbek atabiliyorum :ehe

Zamanda da yolculuk yapıyorum arasıra; çocuklarımla çocuk oluyor bir kanepeden diğerine uçuyoruz, biz çok eğleniyoruz ama kanepeler için aynı şeyi söylemek çok zor :D

Ha bazende görünmez oluyorum, telefonu ve facebook ta sohbeti kapatarak...

Akıl okumaya gelince, alışverişe gelen müşterinin aklını bir çırpıda okuyorum; ödemeyi nasıl yapacağını, veresiye alıp ödemeden kaçacağını, borcun üstüne yatacağını şıp diye biliyorum...

Söylediğim gibi bende her insan gibi süper yetenek sahibi olan bir insanım.. Yukarıda saydıklarına gelince, onlar hayal oldukları sürece değerlidir, yapılır hale gelince sıradanlaşır ve hiç bir değeri kalmaz...

Yani ben BEN olarak mutluyum, yukardakiler olmadanda Süperim...

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan

ümran

Üye
zamanı geri alırdım ve her saniyeye ayrı kıymet verirdim çünkü malesef gidnler birdaha geri gelmiyor :(

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Ahahahaha :D:D:D

emreolol

Üye
gelecegi gormek

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
zamanı durdurmak

ismail

ismail

Üye
Benim süper güçlerim var zaten..

Süper tembellik yapabiliyorum, sabahları yastığı kafama çekip uykuya bir yarım saat daha ekleyebiliyorum...

Üzülünce ağlayıp, sevinince gülebiliyor, kapı gıcırtıları hariç oynak müziklere tempo tutup göbek atabiliyorum :ehe

Zamanda da yolculuk yapıyorum arasıra; çocuklarımla çocuk oluyor bir kanepeden diğerine uçuyoruz, biz çok eğleniyoruz ama kanepeler için aynı şeyi söylemek çok zor :D

Ha bazende görünmez oluyorum, telefonu ve facebook ta sohbeti kapatarak...

Akıl okumaya gelince, alışverişe gelen müşterinin aklını bir çırpıda okuyorum; ödemeyi nasıl yapacağını, veresiye alıp ödemeden kaçacağını, borcun üstüne yatacağını şıp diye biliyorum...

Söylediğim gibi bende her insan gibi süper yetenek sahibi olan bir insanım.. Yukarıda saydıklarına gelince, onlar hayal oldukları sürece değerlidir, yapılır hale gelince sıradanlaşır ve hiç bir değeri kalmaz...

Yani ben BEN olarak mutluyum, yukardakiler olmadanda Süperim...

:alkis

- - - Eklendi - - -

Hava olaylarını kontrol etmek. İlk bakışta çok tırt gibi görünse de, bütün dünya ülkelerini köleniz yapabilirsiniz.

- Efendim, Kanada bu yılki yağmur vergisini geciktirdi.
= Onlara 1 ay yağmur yok, ahahaha!
- Peki ya İrlanda?
= Onlardan da ısınma vergisi alın, aksi takdirde 1 yıl boyunca hava kapalı olur, ülke buz gibi olur, hahahaha!
- Efendim, Greenpeace çevre kuruluşu sizi acımasız olarak nitelendiriyor.
= Derhal medyanın gözüne girmemiz lazım. Tam 1 ay Afrika ülkelerine bedava yağmur verdiğimi söyleyin, hahahaha!
- Efendim, Obama vergileri kesinlikle reddediyor ve savaşırız diyor!
= Öyle olsun, hemen beyaz saraya bir hortum, bir de sel gönderiyorum, hahahaha!

:D

.hahahaha :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
emrgncy naptın sen :)

Üst Alt