Istedigim elektronik aleti olusturmak![]()
:Benim süper güçlerim var zaten..
Süper tembellik yapabiliyorum, sabahları yastığı kafama çekip uykuya bir yarım saat daha ekleyebiliyorum...
Üzülünce ağlayıp, sevinince gülebiliyor, kapı gıcırtıları hariç oynak müziklere tempo tutup göbek atabiliyorum
Zamanda da yolculuk yapıyorum arasıra; çocuklarımla çocuk oluyor bir kanepeden diğerine uçuyoruz, biz çok eğleniyoruz ama kanepeler için aynı şeyi söylemek çok zor
Ha bazende görünmez oluyorum, telefonu ve facebook ta sohbeti kapatarak...
Akıl okumaya gelince, alışverişe gelen müşterinin aklını bir çırpıda okuyorum; ödemeyi nasıl yapacağını, veresiye alıp ödemeden kaçacağını, borcun üstüne yatacağını şıp diye biliyorum...
Söylediğim gibi bende her insan gibi süper yetenek sahibi olan bir insanım.. Yukarıda saydıklarına gelince, onlar hayal oldukları sürece değerlidir, yapılır hale gelince sıradanlaşır ve hiç bir değeri kalmaz...
Yani ben BEN olarak mutluyum, yukardakiler olmadanda Süperim...

Hava olaylarını kontrol etmek. İlk bakışta çok tırt gibi görünse de, bütün dünya ülkelerini köleniz yapabilirsiniz.
- Efendim, Kanada bu yılki yağmur vergisini geciktirdi.
= Onlara 1 ay yağmur yok, ahahaha!
- Peki ya İrlanda?
= Onlardan da ısınma vergisi alın, aksi takdirde 1 yıl boyunca hava kapalı olur, ülke buz gibi olur, hahahaha!
- Efendim, Greenpeace çevre kuruluşu sizi acımasız olarak nitelendiriyor.
= Derhal medyanın gözüne girmemiz lazım. Tam 1 ay Afrika ülkelerine bedava yağmur verdiğimi söyleyin, hahahaha!
- Efendim, Obama vergileri kesinlikle reddediyor ve savaşırız diyor!
= Öyle olsun, hemen beyaz saraya bir hortum, bir de sel gönderiyorum, hahahaha!
![]()