Süper Gif Prosu : Blumentals Easy GIF Animator Personal v4.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Süper Gif Prosu : Blumentals Easy GIF Animator Personal v4.1
Blumentals Easy GIF Animator Personal v4.1

Bu program sayesinde kolay bir şekilde gif uzantılı hareketli resimler oluşturabilir; bunlara yazı, animasyon, efektler ekliyebilir, ebatlarında oynamalar yaparak, sitenize koyabilir veya arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Programın Özellikleri:

JPG, JPEG, GIF, BMP, ICO, EMF, WMF resim biçimlerini desteklemektedir.
Animasyonları AVI biçimine çevirebilirsiniz.
E-posta yoluyla istediğinize gönderebilirsiniz.
HTML koduna çevirip sitenize koyabilirsiniz.
6 değişik efekt ve bu efektlerin hız, netlik gibi çeşitli ayarları bulunmaktadır.

İNDİR !!

• Beğen
Tepkiler: yunusbahadır

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Ulead Gif Animator 5.0

Ulead Gif Animator programı ile animasyonlu gif (animated gif) dosyaları oluşturabilir ve mevcut gifler üzerinde düzenlemeler yapabilir ve bunları kaydedebilirsiniz.

Programın Özellikleri:
1 -Animasyon sihirbazını kullanarak kolay bir şekilde gif'ler oluşturabilirsiniz.
2-Video dosyalarınızı gif olarak kaydedebilirsiniz.
3-Resimler, hareketli yazılar ve Ulead PhotoImpact objelerini kullanarak animasyonlar hazırlayabilirsiniz.
4-Yazılarınıza ve resimlerinize programla birlikte gelen efektleri kullanarak gif'ler oluşturabilirsiniz.
5-Sahne temelli çalışabilirsiniz.
6-Yazılarınıza gölgelendirme, neon lamba, yanıp sönme gibi efektler ekleyebilirsiniz.
7-Video geçişleri ve video filtreleme yapabilirsiniz.
8-Özel sıkıştırma sistemi ile görüntü kalitesini bozmadan giflerinizi sıkıştırabilir ve az yer kaplamalarını sağlayabilirsiniz.
9-Sıkıştırma oranını kendiniz belirleyebilirsiniz.
10-Gif formatının haricinde avi, autodesk animasyon, mov (quicktime), mpeg formatlarında kayıt yapabilirsiniz.
11-Flash formatında (swf) animasyonlar hazırlayabilirsiniz.
12-Oluşturduğunuz gif dosyalarını html dosyalarınıza aktarabilir ve böylelikle web'de yayınlayabilirsiniz.
13-Animasyon hazırlarken önizleme yapabilirsiniz.
14-Gif dosyalarındaki sahneleri ayrıştırarak jpeg ve png formatlarında kaydedebilirsiniz.
15-Oluşturduğunuz ve çalıştığınız objeleri Ulead PhotoImpact ve Photoshop nesneleri olarak kaydedebilirsiniz.

Exalans

Exalans

Üye
eyvallah dostum

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
SAOLASIN :spr

The_Punisher

The_Punisher

Üye
züpper program ulead

emeğe saygı.

akula

akula

Üye
buradan aldıgım gif ve çeiştli programlar ile yaptıgım calışmalar yüzünden evde hanmla kavga ediyos artık bilgisayarı paylasamıyoz lütfen böyle güzel programlar vermeyin artık :D:D:D:D paylasım icin tesekkürler

The_Punisher

The_Punisher

Üye
buradan aldıgım gif ve çeiştli programlar ile yaptıgım calışmalar yüzünden evde hanmla kavga ediyos artık bilgisayarı paylasamıyoz lütfen böyle güzel programlar vermeyin artık :D:D:D:D paylasım icin tesekkürler

:haha::haha::haha:

sana hak vermemek elde değil akula çok güzel bir program alper çok güzel paylaşımların var emeğe saygı

ayrıyeten bende ulead ile çok zaman geçirmeye başladım :oley

kalite kallavi paylaşım:spr

:maxicep:

akula

akula

Üye
punisher izin verirsen senin imza ile küçük oynamalar yapabilirmiyim bu arada benim imzalardan biri gözükmüyo neden acaba:(

The_Punisher

The_Punisher

Üye
punisher izin verirsen senin imza ile küçük oynamalar yapabilirmiyim bu arada benim imzalardan biri gözükmüyo neden acaba:(

elbette güzel olmak şartıyla imzada değişiklikler yapabilirsin :spr

eee güzel olursa imza olarak kullanırım şöyle afili birşey yapabilir misin akula :cool

The_Punisher

The_Punisher

Üye

elbette güzel olmak şartıyla imzada değişiklikler yapabilirsin :spr

eee güzel olursa imza olarak kullanırım şöyle afili caf caflı vede cancanlı birşey yapabilirmisin akula :cool

akula

akula

Üye
punisher calışmaya bugün baslıyorum:D:D:D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

akula ve The_Punisher yorumlarınız için saolun işinize yaradığına sevindim :spr:spr:spr

POWER

POWER

Üye
sağolasın...

emektar

emektar

Üye
ALpeRenBuGRa teşekkürler güzel paylaşım

sapik_31

Üye
ben bunu kullanamadım yahu ama yınede saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt