Super Clear LCD TFT vs Super AMOLED

Sponsorlu Bağlantılar

anemik

anemik

Üye
telefonu wave ya ondan hemen video koymuş :D yaw hikaye ztn bunlar.hepsi aynı.az dha renk katıyolar adını değiştirip 200tl fark koyuyolar.sanki SuperClear yda Amoled sanki aynı fotoyu cekmicen.ne farkeder yaw.ama Amoled dha ii :P
bn waveyi ayrı tutuyorum.çok hoş bişi.apayrı bi telefon.kendi statüsü var bence.bada olması ayrıcalık.

Kefelon

Üye
şiddetle galaxy sl yi öneriyorum ewt galaxy s daha iyi gibi ama 300 tl lik bir fark ta atmıyor super clear ve amoled de son parlaklığında iken lcd daha iyi gösteriyor ama güç tüketimi lcd de daha fazla galaxy s deki uygulama oyunları sl yede rahatlıkla atabiliyorsun sl sadece seni aksesuar konusunda yolda bırakır örneğin ben sl ekran jelatini bulamadım s inkini alıp taktım birde asla beyaz modelini alma telefonun (s dede sl dede) çabuk kirleniyor arkası iyi seçimler .... :oke:

solda: wave 2 super clear lcd
sağda. wave amoled ekran

anemik

anemik

Üye
super clear daha iyi dion yani ölemi.iyi de niye yeni telefnlara Amoled yapıyolar o zmn.kafam karıştı :S

berkcombil

Üye
Şimdi öncelikle senin için Galaxy S ile SL arasındaki farklara değineyim.
1.Galaxy S Power SGX 540 GPU kullanıyor,SL ise Power SGX 530.Aradaki rakamsal fark az gibi görünüyor olabilir fakat Quadrantta SL 3D testinde galaxy S'ten 3 kata yakın fak yiyebiliyor:oke:
2.İşlemci mimarilerinde de az bir fark var ve burada da Galaxy S'in önde olduğunu biliyorum.
3.Galaxy S 8Gb dahili depolama,SL 4 Gb.
4.En can alıcı nokta ekran teknolojisi.Bu işin profu olan tüm otoriteler der ki Super Amoled ekran teknolojisi şu an piyasanın en iyisidir.Artıları hem renkleri daha canlı gösterir hem de LCD ve türevlerinden daha az enerji harcar:oke:
Bir kere Samsung Galaxy S2'de Super Amoled Plus'ın kullanılması zaten tartışmayı bitirmiştir.Ama senin yerinde olsam 1200 küsüre Galaxy S almazdım.Haaa paralel ithalat max.900'e bulurum o ayrı,onun dışında 1200 Galaxy S'e verene kadar ne yapar eder 300-400 daha bulur,kampanyaları da takip ederek Galaxy S2 almaya bakardım:ehe

eaagent

eaagent

Üye
telefonu wave ya ondan hemen video koymuş :D yaw hikaye ztn bunlar.hepsi aynı.az dha renk katıyolar adını değiştirip 200tl fark koyuyolar.sanki SuperClear yda Amoled sanki aynı fotoyu cekmicen.ne farkeder yaw.ama Amoled dha ii :P
bn waveyi ayrı tutuyorum.çok hoş bişi.apayrı bi telefon.kendi statüsü var bence.bada olması ayrıcalık.

:D kardeş valla sclcd için telefonum olduğundan değil yani :D

Kefelon

Üye
Şimdi öncelikle senin için Galaxy S ile SL arasındaki farklara değineyim.
1.Galaxy S Power SGX 540 GPU kullanıyor,SL ise Power SGX 530.Aradaki rakamsal fark az gibi görünüyor olabilir fakat Quadrantta SL 3D testinde galaxy S'ten 3 kata yakın fak yiyebiliyor:oke:
2.İşlemci mimarilerinde de az bir fark var ve burada da Galaxy S'in önde olduğunu biliyorum.
3.Galaxy S 8Gb dahili depolama,SL 4 Gb.
4.En can alıcı nokta ekran teknolojisi.Bu işin profu olan tüm otoriteler der ki Super Amoled ekran teknolojisi şu an piyasanın en iyisidir.Artıları hem renkleri daha canlı gösterir hem de LCD ve türevlerinden daha az enerji harcar:oke:
Bir kere Samsung Galaxy S2'de Super Amoled Plus'ın kullanılması zaten tartışmayı bitirmiştir.Ama senin yerinde olsam 1200 küsüre Galaxy S almazdım.Haaa paralel ithalat max.900'e bulurum o ayrı,onun dışında 1200 Galaxy S'e verene kadar ne yapar eder 300-400 daha bulur,kampanyaları da takip ederek Galaxy S2 almaya bakardım:ehe

ben galaxy s kötü demedim aksine daha iyi dedim ama 300 tl için telefonda fazla bir aartış yok ama fikir güzel :oke: para denkleştir s2 al 100 ıl telefon almazsın kardeş :ehe

----------Eklendi @ 17:08:36 ---------- Yazıldı @ 17:05:30 ----------

super clearla amoledide direkt hiç karşılaştırmadım internetten izlediğim video ve resimlerde lcd hep daha net gösteriyo yukarda verdiğim resim gibi.

satış rakamlarına bakınca lcd li samsung wave 2 amoledli wave e göre daha çok tutuldu aynı şey sl dede olcaktı ama samsung sl yi yanlış zamanda pazara sokunca kimse fazla meraklı bakmadı telefona

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s2 istiyoruuumm :D

anemik

anemik

Üye
eaagent açıklama daha belli oldu nie LCD yi savundugun :D

yani mantıklı dediğin ztn bnm düşüncemde o.galaxy s2 gayet iyi fiyatı.en gzli onu almak.1milyara bişi alan insan 1500 a da alır .

eaagent

eaagent

Üye
eaagent açıklama daha belli oldu nie LCD yi savundugun :D

yani mantıklı dediğin ztn bnm düşüncemde o.galaxy s2 gayet iyi fiyatı.en gzli onu almak.1milyara bişi alan insan 1500 a da alır .

ben lcd yi savunmadım sadece bi düzeltme yaptım ;)

anemik

anemik

Üye
off d.t ettin beni öle mi :) bişi sorcam yaw. ablama hediye aldk babamla.galaxy pro. bunu sarja taktım şmdi.ne kdr dursun sarjda ? millet diyoya 1 gün dursun diye,dogrumu bu.ne kdr tutuyim sarjda?

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
off d.t ettin beni öle mi :) bişi sorcam yaw. ablama hediye aldk babamla.galaxy pro. bunu sarja taktım şmdi.ne kdr dursun sarjda ? millet diyoya 1 gün dursun diye,dogrumu bu.ne kdr tutuyim sarjda?

1 gün tut ne olur ne olmaz :D

anemik

anemik

Üye
:D yok la Li-on piller dolu yazana kdr doldur yeter diolar.2-3 saat.eskidenmiş o.ögrendm şmdi

Kefelon

Üye
ewt eskidendi o 10 saat şarzda tutma yenilerde tam dolu olana kadar doldr yeter :oke:

last321

Üye
galaxy s al sl de sar çok

anemik

anemik

Üye
sar mar hikaye.etrafta ztn binlerce telefon var.adamın 100metre ilersinde Baz istasyonu var hala sar değeri fln diyor.türkiyede zor bu işler.
1-2 seneye ortak yapıcaklarmış.artık turkcell,avea fln olmucak.hepsi aynı baz ı kullancaklarmış.o yönden güzel.azalır risk.

Takipçi Satın Al

Üst Alt