• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Süper blackberry melodisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aug

Üye
    Konu Sahibi
Süper blackberry melodisi
ARKADAŞLAR MELODİYİ DİZİLERDE DUYUYORUM BLACKBERY TELEFONDA ÇALIYOR KUZEY GÜNEY DİZİSİNDE GÜNEYİN BLACKBERYSİNDE ÇALIYOR KAYIT YAPTIM BİLEN VARSA BU MELODİYİ YARDIMCI OLABİLİRMİ

aug

Üye
    Konu Sahibi
ya bu melodi yokmu kimsede anlamadım gitti

aug

Üye
    Konu Sahibi
ne melodiymiş ya bi allahın kulu bilmiyor

Dj_aKeSinTi

Üye
anasını satayım adam gibi bi paylasım yapmıyolar kardeşim nasıl is alamıyorum

aug

Üye
    Konu Sahibi
yok bu melodi hiç bir yerde arkadaşlar blackberry melodisi değil bu bence başka bir telefona ait ama kimse bilmiyor

burakfbz

Üye
wala zedge.com a gir arama çubuğuna telefonları yaz. ben iphone 3-4 blackberry tüm modeller r baktım bulamadım.

zenday25

Üye
tsk

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Teşekkürler

aug

Üye
    Konu Sahibi
zedge nin altını üstüne getirdim yok kardeşim ya çıldıracam bıraktım artık aramayı

TEZCAN35

Üye
link ölü yenileyin

burakfbz

Üye
aynen. hayır kullanamasam bile hangi telefonun melodisi bu onu bilmek istiyorum en azından :D

aug

Üye
    Konu Sahibi
dizide nasıl kullanıyorlar peki ozaman vardır bir yolu

rmb

Üye
yok arkadaş e250 de öyle bir melodi, e250 ve e250 i nin tüm melodilerine baktım, maalesef yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt