Süper bir araba hız göstergeli ve saatli tema (240*320)

Sponsorlu Bağlantılar

byram63

Üye
Abi temadan bir sürü dosya çıktı bunları nereye atacağız nasıl çalıştıracagız.. yardım lütfen...

bozkut

Üye
elınıze salık krdşler

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Abi temadan bir sürü dosya çıktı bunları nereye atacağız nasıl çalıştıracagız.. yardım lütfen...

temayı indirdikten sonra direk telefona at bir sürü dosya çıkmaz yoksa temayı indirdikten sonra zip pro su ile açarsan bir sürü dosya çıkar zip ile açma direk telefona at

xxman_058

xxman_058

Üye
sağolasın çok güzel bir tema bu

byram63

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

temayı indirdikten sonra direk telefona at bir sürü dosya çıkmaz yoksa temayı indirdikten sonra zip pro su ile açarsan bir sürü dosya çıkar zip ile açma direk telefona at

yardımın için teşekkürlr...

--------------- Ekleme ---------------

Zipten çıkarmadan at demişsin ama attım öylede geçersiz dosya diyor... lütfen yardım edin dosyaları nereye atacağım...

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunun marka ve modeli nedir eğer nokia 3230 ise bu temayı desteklemez çünkü symbian sis dosyalarını çalıştırır bu tema java nth uzantılıdır

futbol123

futbol123

Üye
saol

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
güzel tema saol

sonerkes

Üye
paşam link kırık değil beklemelisin 5 6 saniye bekle zaten dowloan butonu çıkıyo

tanerbaba19

Üye
arKAdaşLar Tema OynuoRmu !!!!:ehe

nevzatbekmezci1

nevzatbekmezci1

Üye
teşekkürler link sağlam

menderes_45

menderes_45

Üye
teşekkürler

kilan

Üye
n73 e gore yok muuuuu

çetin969696

Üye
link kırık düzelseniz

yunusyunusemree

Üye
link yine kırık ark. düzeltirmisin

aslan3363

Üye
arkadaşlar link kırılmış lütfen gönderirmisiniz

Nako1907

Üye
konuyu hortlatmış olucam ama bu temanın sağlam link verir misiniz ? :)

Riyola

Üye
ewet arkadaşlar bu temayı arıordum kaç aydır lütfn sağlam bi link..

H@CKER-22

H@CKER-22

Üye
su temayı bırı allahını sevıyosa buraya sıteye yuklesın bıde saglam dıyonuz lınk kırık kardes ya bı baksan yanı ınmıyo hata verıyo..!

metallica_42

Üye
neresi saglam be