Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunvox Müzik Programı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanayman
Üye
Konu Sahibi
Sunvox Müzik Programı
Benim çok hoşuma gitti. Gelişmiş bir müzik programı virtual dj tarzı bir şey...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videoya bir bakın isterseniz...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
saruman_me
Üye
libgles1 kayıp paket uyarısı veriyor kardeş
osmanayman
Üye
Konu Sahibi
Bende de istedi fakat yüklendi tabii X-Term ile...
Önce programı indir, mydocsa at gerisini x-termden nasıl yapılacağını biliyorsundur. Ben yine de libgles1 i yükledim. İstersen aşağıdaki kodu gir libgles1 i yükle ardından sunvox u bildiğiin yoldan yükle... Selametle...
root
apt-get install libgles1
mert_1047
Üye
uygulama yöneticisinden update ederseniz o istenilen dosyaları otomatik bulup ekliyor bende wine kurmuştum bi kaç böyle sıkıntı yaşadım preenvdede libgles filan almıştım en iyisi programları cihazdan kurmak cihazı dün yeniden flaşladım hiç uğraşmadım preenv kurmayla filan wgames var webos game manager diğer ismiyle onu kurdum preenvi filan hepsini kurdu hatasız pcden indirip cihaza atıp kurunca eksikler oluyor tek tek tamamlamak gerekiyor uygulama yöneticisinden kurunca sıkıntı yaşanmıyor
ya rica etsem programı nasıl yükleyeceğimi detaylı bi şekilde anlatırmısınız rar dosyasını indirdim klasöre çıkardım bu klasörü nereye atıcam mydocs a atıp
root
apt-get install libgles1
yaptım ama sonuç yok lütfen yardımcı olun
osmanayman
Üye
Konu Sahibi
sunvox u x-term ile yukle once... Sonra x-term'den "apt-get -f install" komutunu ver, kendisi eksik paketleri yukler...
- - - Eklendi - - -
sunvox deb dosyasinin disindaki example lar, hazir muziklerdi paylasayim dedim...
abdülhey25
Üye
tamam üstad sağolasın yükledim ama çok karışık geldi ya
osmanayman
Üye
Konu Sahibi
Biraz kurcalayınca eğlenceli oluyor... Klavye olmasa uğraşılmaz aslında...
converter2
Üye
osman kardeş paylaşım için teşekkürler bu telefondaki mp3 leri çalmıyormu bir türlü ekleyemedim ben.çok kullanışlı bir proya benziyor sesleri ayırabiliyor benim aradığım bişey.
osmanayman
Üye
Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim kardeşim... mid/midi tarzı dosyalar hazırlıyoruz... mp3 okumuyor bildiğim kadarıyla...