değildi konu dışındaydı:ehe
minoo Üye Konu Sahibi haltie' Alıntı: değildi konu dışındaydı Genişletmek için tıkla ... hata olmş demek hatta sana demiştm hatrladn mı
haltie' Alıntı: değildi konu dışındaydı Genişletmek için tıkla ... hata olmş demek hatta sana demiştm hatrladn mı
mcnpl4 Üye konuğa hakaret eder gibi gülmesi doğru bişi değil bence adam rencide olmuştur...ama sunucunun gülmesine koptum
konuğa hakaret eder gibi gülmesi doğru bişi değil bence adam rencide olmuştur...ama sunucunun gülmesine koptum
max110 Üye Hııı inliyo resmen xS --------------- Ekleme --------------- ● aLuvi ●;2436606' Alıntı: Gülmesi bana saçma geldi oda Allah ( c.c ) nin yarattığı bişey .. Görelim bakalım kendisi böyle bir şey yaratabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... yaw biz makara yapalım dedikce siz Böyle yorumlar yazıyosunuz ooF ya Bıktım valla
Hııı inliyo resmen xS --------------- Ekleme --------------- ● aLuvi ●;2436606' Alıntı: Gülmesi bana saçma geldi oda Allah ( c.c ) nin yarattığı bişey .. Görelim bakalım kendisi böyle bir şey yaratabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... yaw biz makara yapalım dedikce siz Böyle yorumlar yazıyosunuz ooF ya Bıktım valla
Hkn's Üye max110' Alıntı: Hııı inliyo resmen xS --------------- Ekleme --------------- yaw biz makara yapalım dedikce siz Böyle yorumlar yazıyosunuz ooF ya Bıktım valla Genişletmek için tıkla ...
max110' Alıntı: Hııı inliyo resmen xS --------------- Ekleme --------------- yaw biz makara yapalım dedikce siz Böyle yorumlar yazıyosunuz ooF ya Bıktım valla Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Konu Sahibi max110' Alıntı: Hııı inliyo resmen xS --------------- Ekleme --------------- yaw biz makara yapalım dedikce siz Böyle yorumlar yazıyosunuz ooF ya Bıktım valla Genişletmek için tıkla ... al benden de o kadar.qülüyoruz şurda
max110' Alıntı: Hııı inliyo resmen xS --------------- Ekleme --------------- yaw biz makara yapalım dedikce siz Böyle yorumlar yazıyosunuz ooF ya Bıktım valla Genişletmek için tıkla ... al benden de o kadar.qülüyoruz şurda