Sunucu Hatası-Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Sunucu Hatası-Güncelleme
Sitedeki bu sorun halen devam ediyor. Sunucuların geç cevap vermesi bi mesaj yazıyorum Cevapla diyorum YANIT YOK bi daha bıdaha basıncada 4-5 tane aynı mesaj gidiyor.

Aslında bu işlem sitede geçerli 5dk içinde yazdığımız mesajın aynısı olursa UYARI VE KONUYA YÖNLENDİRİYO ama bazen demekki bi sorun Mesaj EKLENDİ olarak aynen alt alta aynısı olup çıkıyor

BİLGİNİZE

- - - Eklendi - - -

Bilgi verecek olan yokmu?

hikmet366

hikmet366

Üye
admınler bu arkadaşa yardım edecek yokmu aynı hatayı bende alıyorum

Akıncı

Akıncı

Üye
bende olmuyor

BYFECI

BYFECI

Üye
Hata sitede değil o hata opera mini tarayıcısından kaynaklanıyor. Ucweb öneririm.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşlar nedense hergün test ediyorum ve sunucunu yoğunluk anları hariç ki oda 3-5 dakika ile sınırlı başka bir sorunla karşılaşmadım.Tekrar incelenmesi ve değerlendirmek üzere konu açık gereksiz mesajlaşmalar silinecektir.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bazen bendede oluyor yorum yazarken tıklıyorum bekle bekle bekle birşey yok en sonunda sunucu zaman aşımı diyor :hmmm

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Dedikten sonra geri geliyorum tekrar gönder diyorum bu sefer 2 mesaj gitmiş :hmmm

- - - Eklendi - - -

Dedikten sonra geri geliyorum tekrar gönder diyorum bu sefer 2 mesaj gitmiş :hmmm

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
aynen bu şekil kayahandan 2 tane gitmş mesela

- - - Eklendi - - -

Hata sitede değil o hata opera mini tarayıcısından kaynaklanıyor. Ucweb öneririm.

ben hayatta opera mini kullanmam java script yok OPERA MOBİLE kullanıyorum daha önce bi sorun yoktu şu 3 haftadır böyle

hikmet366

hikmet366

Üye
Bende Hergün Var :hmmm

umitgul18

umitgul18

Üye
aynen bu şekil kayahandan 2 tane gitmş mesela

- - - Eklendi - - -

ben hayatta opera mini kullanmam java script yok OPERA MOBİLE kullanıyorum daha önce bi sorun yoktu şu 3 haftadır böyle

:oke: Taha haklı. Opera mini çok kötü. Opera mobile daha iyi. Birisi ucbrowser demiş. Ucweb arayüzü çok kötü. Kasmalar da var. En iyisi opera mobile :)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi

:oke: Taha haklı. Opera mini çok kötü. Opera mobile daha iyi. Birisi ucbrowser demiş. Ucweb arayüzü çok kötü. Kasmalar da var. En iyisi opera mobile :)

aynen dostum benim oynadğm browser oyunları ne mini nede ucweb açmıyo yani bu siteye bişey oldu :hmmm

umitgul18

umitgul18

Üye
Yoğunluktan dolayı kasmalar oluyor

umitgul18

umitgul18

Üye
Altyapıda bir sıkıntı var demekki.

umitgul18

umitgul18

Üye
Yöneticilerle görüşmek lazım.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
sait abi yazmış mesaj ama sorun yok diyo

umitgul18

umitgul18

Üye
allah allah sorun bizde mi anlayamadım ki?!

Üst Alt