MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Sunday Times : Nokia Lumia 900 En İyi İşletim Sistemine Sahip!
Windows Phone işletim sisteminin amiral gemilerinden olan ve bu yıl piyasayı resmen sallayan Nokia Lumia 900birçok kişinin sahip olmak istediği bir akıllı telefon. Ülkemizde hala bulunmamasına rağmen siz yakından takip ediyorsunuz.Neredeyse her hafta farklı bir başarı ile karşımıza çıkan Nokia Lumia 900, daha önce CES 2012
İyi forumlar
Windows Phone işletim sisteminin amiral gemilerinden olan ve bu yıl piyasayı resmen sallayan Nokia Lumia 900birçok kişinin sahip olmak istediği bir akıllı telefon. Ülkemizde hala bulunmamasına rağmen siz yakından takip ediyorsunuz.Neredeyse her hafta farklı bir başarı ile karşımıza çıkan Nokia Lumia 900, daha önce CES 2012
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve
kategorisinde birinci olmuştu. Bu sefer yapılan bir karşılaştırma da Nokia Lumia 900‘ün en iyi işletim sistemine sahip olduğunu gösteriyor. Hatta Siri dahi Nokia Lumia 900′ün
olduğunu söyledi.İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden Sunday Times‘ta yer alan ‘iPhone Ağacını Sallayanlar’ adlı karşılaştırma yazısında yer alan birçok yeni nesil akıllı telefondan biri de Nokia Lumia 900′dü. Nokia Lumia 900′ün en iyi işletim sistemini içerdiği söylenen yazıda, en uygun fiyatlı akıllı telefon olarak Sony Xperia P, en iyi kamera HTC One X, en iyi batarya ömrü konusunda Motorola Razr Maxx ve en iyi ekstra özellikler açısından da Samsung Galaxy S3seçildi.Elbette Nokia Lumia 900′ün içinde barındırdığı Windows Phone 7.5 işletim sistemi açık ara en iyisi. Microsoft’un süper akıllı telefonlar için tasarlamaya ve denemeye şimdiden başladığı Windows Phone 8 Apollo ile çok daha iyi yerlere gelecek. Biraz daha sabır.İyi forumlar