Sunday Times : Nokia Lumia 900 En İyi İşletim Sistemine Sahip!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sunday Times : Nokia Lumia 900 En İyi İşletim Sistemine Sahip!

Windows Phone işletim sisteminin amiral gemilerinden olan ve bu yıl piyasayı resmen sallayan Nokia Lumia 900birçok kişinin sahip olmak istediği bir akıllı telefon. Ülkemizde hala bulunmamasına rağmen siz yakından takip ediyorsunuz.Neredeyse her hafta farklı bir başarı ile karşımıza çıkan Nokia Lumia 900, daha önce CES 2012 ve kategorisinde birinci olmuştu. Bu sefer yapılan bir karşılaştırma da Nokia Lumia 900‘ün en iyi işletim sistemine sahip olduğunu gösteriyor. Hatta Siri dahi Nokia Lumia 900′ün olduğunu söyledi.İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden Sunday Times‘ta yer alan ‘iPhone Ağacını Sallayanlar’ adlı karşılaştırma yazısında yer alan birçok yeni nesil akıllı telefondan biri de Nokia Lumia 900′dü. Nokia Lumia 900′ün en iyi işletim sistemini içerdiği söylenen yazıda, en uygun fiyatlı akıllı telefon olarak Sony Xperia P, en iyi kamera HTC One X, en iyi batarya ömrü konusunda Motorola Razr Maxx ve en iyi ekstra özellikler açısından da Samsung Galaxy S3seçildi.Elbette Nokia Lumia 900′ün içinde barındırdığı Windows Phone 7.5 işletim sistemi açık ara en iyisi. Microsoft’un süper akıllı telefonlar için tasarlamaya ve denemeye şimdiden başladığı Windows Phone 8 Apollo ile çok daha iyi yerlere gelecek. Biraz daha sabır.

İyi forumlar :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aboow kötü haber tartışma çıkarır valla :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valla yine bizi suçlamazlar heralde ben gazetenin haberini yazdım buraya :)

theposies

theposies

Üye
teşekkürler abi :)

theposies

theposies

Üye
demezlermi hiç :)

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
Enteresan.

doctorrr

doctorrr

Üye
teşkür baba yalnız bugün chip dergiye baktım vermiş veriştirmiş nokiaya tam bir google fanı...

Enes

Enes

Üye
Nokia yeniden dirilsin artık :)

doctorrr

doctorrr

Üye
her iki sayfada bir android şöyle yükseliyor böyle iyi..

ecel54

ecel54

Üye
google'ın herşeyini övüyorlar :) sdn de aynı

doctorrr

doctorrr

Üye
google bence bunların ceplerine para sokuşturdu :hmm

doctorrr

doctorrr

Üye
valla wp li lumialarla zor ayakta duran nokia..diye gidiyor chip dergide :)

theposies

theposies

Üye
sdn yine iyi . Chip resmen aşşağılıyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt