sukurler olsun androıdımız artık pc oldu buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
    Konu Sahibi
sukurler olsun androıdımız artık pc oldu buyrun

Gereksinimleri: Android 2.2 ve üstü
Açıklama: Android cihaz üzerinde Windows 7! deneyimi.Andorid için yapılmış Windows 7 teması

Özellikleri:

* Doğrudan SD karttan epub formatı açabilirsiniz.
* Kopyalama ve yapıştırma kesebilir.
* Android Seven (Pro) uygulaması sayesinde cihazınızda yüklü uygulamayı çalıştırabilirsiniz.
* Bu Android 7 uygulaması ile yeni uygulamalar yükleyebilirsiniz.

Son değişiklikler:
+ Bu güncellenmiş bir sürümüdür.
+ Tüm bilinen hatalar düzeltildi.
+ Epub biçimi desteği eklendi.
+ Flash player desteği eklendi.

ındırme lınkı rapıtten pylasıyorum:

bır tesekkur sallarsınız artık valla kullanın kullanın kullanın dıyorum bılgısayarınız olsun harbı boyle yazılım yok yanıı(h)

• Beğen
Tepkiler: ismidonez, alaStar, Black ve 30 diğerleri

xpity

Üye
Teşekkürler eline emeğine sağlık.

şahin80

Üye
kardeş çok teşekkürler bende telede win7 uygulaması istiyorum bundan öncekin seven 7 yi kullanıyordum şimdi bunu yükleyecegim bu birazdaha gelişmiş olanı galiba çalışmalrınızın devamını bekliyorum ben istiyorumki pc deki win7 yi kullandgım gibi teldede kullanmak istiyorum inşallah bire bir tel için win7 uygulamsını çıkarırlar sabırsızlıkla bekliyorum emegine teşekkerler kardeş..

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok teşekkürler bende telede win7 uygulaması istiyorum bundan öncekin seven 7 yi kullanıyordum şimdi bunu yükleyecegim bu birazdaha gelişmiş olanı galiba çalışmalrınızın devamını bekliyorum ben istiyorumki pc deki win7 yi kullandgım gibi teldede kullanmak istiyorum inşallah bire bir tel için win7 uygulamsını çıkarırlar sabırsızlıkla bekliyorum emegine teşekkerler kardeş..

arkaadsım guzel dıyorsun ama elımızdekı telefonların ekran çozunurlugu ramı ve ıslemcı hızı ıle alakalı olarak yapılır programlar senın dedıgın gıbı kullanmam ıçın ılk once bu sekılde bır cıhaza sahıp olmamız gerekıyorkı buda bıraz amana alacak gıbı(h)

elmas14

elmas14

Üye
Görüntüsü Çok Güzel :) . Açıkcası Beni çok cezbetti diyebilirim :D ...

Paylaşım için teşekkürler. Eline Sağlık :) .

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye

Windows phone 7

şahin80

Üye
kardeşim ya okadar para verip galaxy s i9000 alıdım sırf teli pc gibi kullanmak için android 2.3.3 versiyonu var 1gh işlemci ve 512 mb ram var bir xp işletim sisteminde bile bu özellik rahatlıkla çalıştırıyor ama bizim telimizde bu özellikler varken neden tam bir pc gibi kullanamıyorum bence telede bire bir windows işletim sistemi kullanılabilir yazılmcılar bunu yapabilirler ( windows phone 7 ) themayada baktım ve denedim hiçte bence başarılı deyil windows deyince bizim bildigimiz pc lerde kullanılan sistem akla geliyor ama ( windows phone 7 ) diye çıkarılan thema yada yazılım hiçde pc de kullanılan işletim sistemiyle alakası yok çok farklı bir yazılım yapmışlar ama inşallah tam pc de kullanılan bir işletim sistemini telefon için çıkarırlar sabırsızlıkla bekliyorum kolay gelsin....

ararat04

Üye
tek kelimw süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
harika gözüküyor. :D

MBrkA

MBrkA

Üye
Bunu ille recovery modda mı kurmak lazım yoksa normal program gibi kursak da olur mu?

orkun1997

Üye
teşekkürler dostum çok beğendim

traffics

traffics

Üye
arkadaşlar ipad 2 kullanıyorum ve windows 7 birebir oluyor. Herhangi bir tema veya duvar kağıdıyla işi yok. Sadece program . iphone os kullananlara tercih ederim. Windows expendables. :oke: :oke:

ethem1010

ethem1010

Üye
Bi deneyelim bakalım stabilmi,paylaşım için teşekkürler..

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Teşekkürler.

serif55

serif55

Üye
Süpermiş kardeş teşekkürler

Necmati

Necmati

Üye
iyimiş eline sağlık

serkan4406

Üye
arkadaşlar ben de yükledim ama bende hata veriyor "PAKET AYRIŞTIRMA SORUNU VAR" diye uyarı veriyor ne yapmam gerekiyor bi bileniniz varmı

Necmati

Necmati

Üye
arkadaşlar ben de yükledim ama bende hata veriyor "PAKET AYRIŞTIRMA SORUNU VAR" diye uyarı veriyor ne yapmam gerekiyor bi bileniniz varmı
Telefonunuz samsung Star çalıştırmaması normal

samusehomme

Üye
Teşekkürler Maxicep ailesi aradığımı hemen buluyorum.

05394342430

Üye
Arkadaşlar bunlarda sd dosyası oluyomuş bunda o yok nerden bulurum ve her oyunda oluyo mu o dosya

----------Eklendi @ 21:36:37 ---------- Yazıldı @ 21:35:44 ----------

Bu oyun değil ama nelerde oluyo nelerde olmuyo onu soruyorum aydınlatırsanız sevinirim

Üst Alt