Şükrü Saracoğluna Yakışır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Şükrü Saracoğluna Yakışır

Türkiye Futbol Federasyonu, 2008 UEFA Kupası Finali’nin İstanbul’da oynanması için UEFA’ya resmi başvuruda bulundu

TFF’den yapılan açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılması planlanan UEFA Kupası Finali ile ilgili adaylık dosyasının UEFA Profesyonel Futbol Direktörü Giorgio Marchetti’ye gönderildiği bildirildi. UEFA, bu yıl içerisinde 2008 UEFA finalinin oynanacağı kenti ilan edecek.

Stadın yerleşme planı ve fiziki koşullarıyla İstanbul Valiliği’nin ulaşım ve güvenliği de içeren destek taahhütnamesinin bulunduğu dosyada, TFF tarafından imzalanan organizasyon anlaşmasının da yer aldığı belirtildi.

2008 UEFA Kupası Finali’nin organizasyonuna Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İngiltere, İspanya ve İsrail’in de aday olduğu vurgulanırken,UEFA Profesyonel Futbol Direktörlüğü’nün görevlendireceği bir heyetin, Nisan ve Mayıs aylarında aday kentlerde inceleme gezisi yapacağı kaydedildi. Bu heyetin hazırlayacağı rapordan sonra, UEFA’nın bu yıl içerisinde 2008 UEFA Finali’nin oynanacağı kenti ilan edeceği ifade edildi.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Neden olmasın

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
ben gsliyim ama bence olmaz gibi....

Lost_Boy

Lost_Boy

Üye
neden olmasınki işte misgibi stad kıskanmayın;;)

yitik savaşçı

Üye
Arkadaşlar, rica ediyorum başlığı Fenerbahçe - Galatasaray dalaşmasına çevirmeyiniz. Bu, ülkemiz adına yapılmış bir başvurudur. Stadı bu hale getiren Fenerbahçe Kulübü yetkililerini tebrik ediyorum. Umarım 2008 UEFA finali Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda izleriz. İnanıyorum ki final sayısı arttıkça futbol kültürümüz de olumlu yönde değişecektir.

hidayet

hidayet

Üye
katılıyorum mobiloyun

futbolumuza yakışır bir tutum sergilemeliyiz bize yakışan bu olmalı

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
yakisir

perfectlover

Üye
Olmasını beklediğimiz bir gelişmeydi bu ama inşallah UEFA karar verir de 2008 finalini Şükrü Saracoğlu'nda izleriz.

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
işallah alır türkiye nin reklamı olur geçi reklama ihtiyacımız yok

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
insallah alınır yavas yavas bole buyuk organizasyonlarda duzenlemede basarılı olacazki daha buyuklerini duzenleyelim ilerde dunya kupası avrupa kupası olimpiytalar gibi insallah alınır o yuzden

isimsiz_

Üye
<div class='quotetop'>(Lost_Boy &#064; Mar 17 2006, 05&#58;02 PM) [post=299613]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
kıskanmayızda..olmaz boşuna ugraşmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..............

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
<div class='quotetop'>(isimsiz_ &#064; Mar 18 2006, 11&#58;40 PM) [post=300535]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Lost_Boy &#064; Mar 17 2006, 05&#58;02 PM) [post=299613]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
kıskanmayızda..olmaz boşuna ugraşmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..............
[/b][/quote]

bunla ugrasan fenebahce yonetimi falan deil organizasyonu bu stadta yapmak tff nin fikri
uefa kupası fenerin stadında olmayınca cok sevineceksen gs nin stadında olsun ama bi sekilde turkıyede olsun hem reklam hem de ilerisi icin cok ii olacak bi atılım bnce bu

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
bu gs,fb olayi degil arkadaslar
keske yapilsa fb stadinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...